پزشکیان با پوتین دیدار می‌کند جزییات دیدار نماینده سازمان ملل در امور لبنان با عراقچی معاون پیشین وزارت خزانه‌داری آمریکا: سلاح اتمی ایران دیمونا است و تهران می‌تواند آن را هدف قرار دهد فرانسه موشک بالستیک با قابلیت حمل کلاهک هسته‌ای آزمایش کرد احضار سفیر فرانسه به وزارت خارجه در پی سرکوب اعتراضات دانش‌آموزی ادعای دوباره ترامپ درباره گفت‌و‌گو با ایران ترکیه و پاکستان برای اعزام نیرو به عربستان توافق کردند انصارالله یمن: باب‌المندب، ذوباب و المخا تحت کنترل ماست مقام آمریکایی: به عربستان در حمله به یمن کمک می‌کنیم هشدار انگلیس درباره اخراج دیپلمات‌های اسرائیل از لندن یمن: حریم هوایی عربستان سعودی به استثنای مکه و مدینه ناامن است سرلشکر رضایی: خطای بعدی دشمنان، غافلگیری بزرگتری برای آنها در پی دارد ونس: هیچ مدرک قطعی درباره ارتباط ایران با حادثه فلای دبی وجود ندارد دیدار قالیباف با وزیر خارجه ارمنستان/ میرزویان؛ علیه جمهوری اسلامی از خاک ارمنستان اقدامی نمی‌شود  واکنش روبیو به خارج کردن بمب‌افکن‌های آمریکایی از پایگاه فیرفورد نیرو‌های تحت حمایت عربستان مدعی تسلط بر بندر استراتژیک مخا شدند / عملیات «سپیده‌دم یمن» برای تصرف صنعا توسط متحدان ریاض

ژنرال صهیونیست: نتانیاهو امنیت ما را به خطر می‌اندازد

ژنرال صهیونیست: نتانیاهو امنیت ما را به خطر می‌اندازد ژنرال صهیونیست «ایال بن رووِن» معاون سابق فرمانده منطقه شمالی ارتش رژیم صهیونیستی در واکنش به آغاز کار کابینه جدید این رژیم گفت که «بنیامین نتانیاهو» امنیت اسرائیل را با تصمیمات غیرمسئولانه‌‌اش، تهدید می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۱ - ۱۲ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 02
کد خبر: ۱۶۶۵۴۰

به گزارش راهبرد معاصر بنابر گزارش امروز (دوشنبه)،‌ روزنامه «جروزالم پست»، معاون سابق فرمانده منطقه شمالی ارتش رژیم صهیونیستی در یک مصاحبه رادیویی گفت: «نخست‌وزیر خوب می‌داند برای به خطر انداختن امنیت کشور تصمیماتش چقدر غیرمسئولانه هستند».

ایال بن روون در ادامه از «برخورد حتمی میان سربازان ارتش اسرائیل و افرادی که تحت فرمان اسموتریچ (وزیر دارایی رژیم صهیونیستی) هستند» ابراز ترس و نگرانی کرد.

بن روون همچنین با «عجیب» توصیف کردن وضعیت فعلی در اراضی اشغالی بیان کرد: «تمام آنچه در این کابینه رخ می‌دهد، دیوانگی است. این یک مسئله خطرناک است که نخست‌وزیر مسئول امنیت و اقتصاد ما باشد و تصمیماتی بگیرد که امنیت اسرائیل را به خطر بیاندازد».

او اضافه کرد: «به آسانی تمام ارزش‌های اساسی آغاز به کار موثر و سالم کابینه دور ریخته شد». این ژنرال صهیونیست همچنین به انتخاب «یوآف گالانت» به عنوان وزیر جنگ جدید رژیم صهیونیستی اشاره کرد و گفت: «من او را به خوبی می‌شناسم... او می‌تواند وزیر دفاع (وزیر جنگ) خوبی باشد؛ اما مشکل این نیست، مشکل این است که او یک وزارت دفاع از پاشیده تحویل گرفته است. افرادی در کابینه حضور دارند که در خصوص رفتار مجرمانه آن‌ها در گذشته ما علامت سؤال‌هایی داشتیم و همچنین درباره رفتار آن‌ها در آینده نیز علامت سؤال داریم».

نتانیاهو، هشتم دی ماه جاری، توانست با کسب ۶۳ رأی مثبت از کِنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) قدرت را در اراضی اشغالی به دست بگیرد.

گفته می‌شود وی، تندروترین کابینه تاریخ رژیم صهیونیستی را تشکیل داده است. همزمان با جلسه سخنرانی روز پنجشنبه نتانیاهو در کنست، شرایط داخلی و بیرونی پارلمان متشنج بود و صدها نفر در محوطه بیرونی دست به تجمع علیه وی زده بودند.

نتانیاهو اخیرا از توافق با چند حزب تندرو جهت تشکیل کابینه در اراضی اشغالی خبر داد. او گفته بود که کابینه جدید، کاملا راستگرا خواهد بود. همین امر صدای مخالفان را در داخل و خارج از فلسطین اشغالی بلند کرد. به‌نحوی که در پی اعلام نتانیاهو، هزاران نفر در داخل فلسطین اشغالی از جمله در تل‌آویو و حیفا علیه او و کابینه‌اش تظاهرات کردند.

بیش از ۳۰۰ خاخام در آمریکا نیز در بیانیه‌ای اعلام کردند که با کابینه نتانیاهو مخالفند و اعضای احزاب صهیونیستی دینی در کابینه او را از سخنرانی در کنیسه‌های خود منع خواهند کرد و حتی اجازه نخواهند داد تا آنان وارد جوامع این خاخام‌ها شوند./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار