بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند

هشدار حماس به نتانیاهو از کانال قاهره

رسانه‌های عبری، امروز (دوشنبه، ۲ ژانویه)، اعلام کردند که در پی تصمیم «ایتمار بن گویر» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی به تعرض به مسجد الاقصی، جنبش حماس از طریق میانجیگر مصری، شدیدا به این رژیم هشدار داده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۲ - ۱۲ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 02
کد خبر: ۱۶۶۵۶۳

به گزارش راهبرد معاصر بن گویر به پلیس رژیم صهیونیستی اعلام کرده که تصمیم دارد طی هفته جاری به مسجد الاقصی تعرض کند.

پایگاه خبری عبری زبان «وای نت» عنوان کرد که پلیس رژیم صهیونیستی در حال بررسی درخواست بن‌گویر است و او قرار است همانند آریل شارون که سال ۲۰۰۰ به مسجد الاقصی تعرض کرد، به عنوان یک وزیر صهیونیست، وارد این مسجد مبارک شود.

بر اساس این گزارش، حماس از طریق میانجیگر مصری، پیام هشدار شدیداللحنی را به رژیم صهیونیستی داده و اعلام کرده است که تعرض بن‌گویر به مسجد الاقصی موجب خواهد شد وضعیت آرامش نسبی حاکم بر نوار غزه از بین رفته و تا فرودگاه بن گوریون در اللد، خبری از امنیت و آرام‌سازی اوضاع نخواهد بود.

به نوشته وبگاه «عرب 48»، از سوی دیگر، «حسین الشیخ» دبیر کمیته اجرایی سازمان آزادیبخش فلسطین در بیانیه‌ای کوتاه گفت: «تهدید بن گویر به یورش به الاقصی به عنوان وزیر امنیت، اوج چالش آشکار و بی شرمانه‌ای است که نیازمند یک واکنش و پاسخ فلسطینی و عربی و حتی واکنش بین المللی متناسب با این اقدام است. اقدامی که نخستین کابینه جدید [رژیم صهیونیستی] و سیاست‌های اشغالگرانه آن تلقی می شود».

در چنین فضایی، روز گذشته، «عبدالفتاح السیسی» رئیس‌جمهور مصر در تماس تلفنی با نتانیاهو به بهانه تبریک نخست‌وزیری به او، بر ضرورت اجتناب از هرگونه اقدام تنش‌زا که بر پیچیدگی اوضاع در منطقه منجر خواهد شد، تاکید کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار