تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی وندی شرمن: برنامه هسته‌ای ایران نابودشدنی نیست مقام آمریکایی: بسته تحریمی سنگینی علیه روسیه تدوین شده است طالبان مدعی کشته شدن رابط داعش و جبهه پنجشیر در بدخشان شد ارتش یمن: تل‌آویو و بن‌گوریون را هدف قرار دادیم عربستان ورود کودکان را به حج ممنوع کرد پزشکیان عازم عمان شد بقایی در گفتگو با سی‌ان‌ان: ایران از غنی‌سازی چشم‌پوشی نمی‌کند تیراندازی در فیلادلفیا ۱۱ کشته و زخمی برجا گذاشت توافق مهم کُرد‌ها با دولت الجولانی درباره اردوگاه الهول

هشدار حماس به نتانیاهو از کانال قاهره

رسانه‌های عبری، امروز (دوشنبه، ۲ ژانویه)، اعلام کردند که در پی تصمیم «ایتمار بن گویر» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی به تعرض به مسجد الاقصی، جنبش حماس از طریق میانجیگر مصری، شدیدا به این رژیم هشدار داده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۲ - ۱۲ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 02
کد خبر: ۱۶۶۵۶۳

به گزارش راهبرد معاصر بن گویر به پلیس رژیم صهیونیستی اعلام کرده که تصمیم دارد طی هفته جاری به مسجد الاقصی تعرض کند.

پایگاه خبری عبری زبان «وای نت» عنوان کرد که پلیس رژیم صهیونیستی در حال بررسی درخواست بن‌گویر است و او قرار است همانند آریل شارون که سال ۲۰۰۰ به مسجد الاقصی تعرض کرد، به عنوان یک وزیر صهیونیست، وارد این مسجد مبارک شود.

بر اساس این گزارش، حماس از طریق میانجیگر مصری، پیام هشدار شدیداللحنی را به رژیم صهیونیستی داده و اعلام کرده است که تعرض بن‌گویر به مسجد الاقصی موجب خواهد شد وضعیت آرامش نسبی حاکم بر نوار غزه از بین رفته و تا فرودگاه بن گوریون در اللد، خبری از امنیت و آرام‌سازی اوضاع نخواهد بود.

به نوشته وبگاه «عرب 48»، از سوی دیگر، «حسین الشیخ» دبیر کمیته اجرایی سازمان آزادیبخش فلسطین در بیانیه‌ای کوتاه گفت: «تهدید بن گویر به یورش به الاقصی به عنوان وزیر امنیت، اوج چالش آشکار و بی شرمانه‌ای است که نیازمند یک واکنش و پاسخ فلسطینی و عربی و حتی واکنش بین المللی متناسب با این اقدام است. اقدامی که نخستین کابینه جدید [رژیم صهیونیستی] و سیاست‌های اشغالگرانه آن تلقی می شود».

در چنین فضایی، روز گذشته، «عبدالفتاح السیسی» رئیس‌جمهور مصر در تماس تلفنی با نتانیاهو به بهانه تبریک نخست‌وزیری به او، بر ضرورت اجتناب از هرگونه اقدام تنش‌زا که بر پیچیدگی اوضاع در منطقه منجر خواهد شد، تاکید کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر