ادارات دهلران طی چهارشنبه تعطیل اعلام شد؛ تعجیل ۲ ساعته در سایر شهر‌ها اطلاعیه فوری دولت: زمان مراسم بزرگداشت رهبر شهید تغییر کرد فوری / صدای انفجار در قشم علت دود مشاهده‌شده در شرق تهران چه بود؟ جزییات تعطیلی ادارات فردا چهارشنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۵` ترکیب هیئت‌رئیسه دو کمیسیون مهم مجلس مشخص شد؛ شهریاری و رضایی‌کوچی برای سومین سال در رأس ماندند انهدام یک فروند پهپاد MQ ۱ در تنگه هرمز توسط هوافضا سپاه تغییر ساعت کاری ادارات سرخس در روز سه شنبه اصابت چهار موشک در اطراف کنارک/ صدای انفجار باعث لرزش شدید درب و پنجره‌ها شد و با غرش همراه بود فوری/ برگزاری اولین جلسه علنی مجلس پس از ۵ ماه/ تصویب طرح برگزاری جلسات مجلس به صورت آنلاین شنیده شدن صدای انفجار در جزیره لارک و تنگه هرمز دورکاری و تغییر ساعت کاری ادارات خوزستان برای سه‌شنبه و چهارشنبه انهدام دو فروند پهپاد لوکاس در بندرعباس و لار جلسات مجلس مجازی می‌شود؟ شهادت ۳ رزمنده در حمله هوایی به آبادان + اسامی شهدا

اختصاص ۴ میلیارد دلار برای توسعه حمل و نقل عمومی و جایگزینی وسایل فرسوده

اختصاص ۴ میلیارد دلار برای توسعه حمل و نقل عمومی و جایگزینی وسایل فرسوده در جلسه‌ای با حضور معاون اول رئیس جمهور مقرر شد، مبلغ ۴ میلیارد دلار برای تامین ۳۴۶ هزار وسایل حمل و نقل جدید و بهینه برای کاهش آلودگی هوا از جمله اتوبوس، مینی بوس، تاکسی و موتورسیکلت‌های برقی و یا پایه گازسوز هزینه شود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۰ - ۱۳ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 03
کد خبر: ۱۶۶۷۳۷

به گزارش راهبرد معاصر، صبح امروز سه شنبه (13 دی) جلسه ای به ریاست محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور برگزار شد و طی آن طرح های اولویت دار برای توسعه حمل و نقل عمومی و کمک به کاهش آلودگی هوا به تصویب رسید.

معاون اول رئیس جمهور در این جلسه با اشاره به گزارش های ارائه شده در خصوص میزان آلایندگی موتورسیکلت‌ها، بر لزوم استفاده از وسایل حمل و نقل برقی به ویژه در ناوگان حمل و نقل عمومی کشور تأکید کرد.

در این جلسه درخواست مشترک وزارتخانه های نفت و کشور در خصوص حمل و نقل درون شهری عمومی و پاک مورد بررسی قرار گرفت و پس از ارائه توضیحات فنی و اقتصادی، با این درخواست موافقت شد.

بر اساس این طرح مقرر شد از محل صرفه جویی در مصرف سوخت مبلغ ۴ میلیارد دلار برای تامین ۳۴۶ هزار وسایل حمل و نقل جدید و بهینه برای کاهش آلودگی هوا از جمله اتوبوس، مینی بوس، تاکسی و موتورسیکلت های برقی و یا پایه گازسوز هزینه شود.

همچنین مقرر شد تا براساس مصوبه ستاد ملی کرونا، ۵۰۰ میلیون یورو جهت اجرای طرح جایگزینی اتوبوس های جدید با اتوبوس های فرسوده تخصیص یافته و این طرح هرچه زودتر عملیاتی شود./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار