گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

اعدام خبرساز یک زن در آمریکا

رسانه‌های آمریکایی خبر دادند که یک زن ۴۹ ساله در ایالت میزوری این کشور با تزریق مواد کشنده، اعدام شده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۳ - ۱۴ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 04
کد خبر: ۱۶۶۸۹۴

به گزارش راهبرد معاصر، شبکه «سی‌ان‌ان» و دیگر رسانه‌ها از اعدام «امبر مک لالین» زن ۴۹ ساله آمریکایی در رابطه با پرونده قتل و تجاوز جنسی خبر دادند.

 

طبق این گزارش، اعلام این زن آمریکایی در شرایطی انجام شد که تلاش‌های زیادی برای جلب رضایت از فرماندار ایالت میزوری به منظور صدور فرمان عفو او انجام شده بود.

 

سی‌ان‌ان در گزارش خود درباره اعدام این زن آمریکایی را که با تزریق مرگبار انجام شد، امبر مک لالین را «تراجنسیتی» معرفی کرده و اعدام او را اینطور توصیف کرده است: «اولین اعدام شناخته شده در تاریخ آمریکا علیه یک شخصی که علنا تراجنسیتی بود».

 

این زن آمریکایی در سال ۲۰۰۳ توسط دادگاهی در این کشور در رابطه با قتل و تجاوز جنسی مجرم شناخته شده بود اما از آن سال تا روز سه شنبه (دیروز) منتظر اجرای حکم بود.

 

طبق روایت سی‌ان‌ان، او در آخرین اظهارنظرش قبل از اعدام از طریق تزریق مرگبار به او گفت: «من بابت کاری که کردم، عذر می‌خواهم. من آدمی دوست داشتنی و دلسوز هستم».

 

این رسانه آمریکایی افزود: «اعدام مک لالین که اولین اعدام سال جاری (۲۰۲۳) در ایالات متحده است، اقدامی غیرمعمول است. اعدام زنان در ایالات متحده به ندرت صورت می‌پذیرد. قبل از لالین فقط ۱۷ زن از سال ۱۹۷۶ اعدام شدند؛ سالی که دیوان عالی ایالات متحده بعد از یک دوره تعلیق کوتاه، بار دیگر مجازات اعدام را احیا کرد».

 

گفته می‌شود که امبر مک لالین و موکلانش از «مایک پارسون» فرماندار میزوری خواسته بودند او را مورد عفو قرار دهد اما پارسون این درخواست را نپذیرفت.

 

دفتر فرماندار میزوری پیشتر اعلام کرده بود که برنامه اعدام مک لالین طبق برنامه قبلی انجام خواهد شد چرا که خانواده مقتول و عزیزانشان سزاوار دریافت آرامش هستند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار