نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق گفت‌وگوی عراقچی و دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس مادورو: آمریکا قصد بمباران ونزوئلا را دارد بیانیه فرماندهی سنتکام درباره توقیف نفتکش متخلف توسط سپاه پاسداران اظهارات جدید نتانیاهو درباره تشکیل کشور فلسطین نبرد سنگین نیرو‌های جولانی و قسد در حومه الرقه سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده

واشنگتن: احیای توافق هسته‌ای با ایران را از دستورکار خارج کردیم

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با بیان اینکه برجام ماه‌هاست که از دستورکار کاخ سفید خارج شده، گفت دولت اکنون روی مقابله با همکاری روزافزون امنیتی بین ایران و روسیه تمرکز کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۷ - ۱۵ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 05
کد خبر: ۱۶۶۹۶۴

به گزارش راهبرد معاصر، در ادامه اظهارات مخرب و تحریک‌آمیز مقامات غربی مبنی بر به بن‌بست رسیدن روند احیای توافق هسته‌ای با ایران، واشنگتن بار دیگر از عدم توجه به این مسئله خبر داد.

 

«ند پرایس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا شامگاه چهارشنبه گفت که دولت «جو بایدن»، احیای توافق هسته‌ای را از دستورکار سیاست خارجی خود مرتبط با ایران، خارج کرده است.

 

به نوشته وبگاه «ریانووستی»، پرایس طی نشست خبری در این وزارتخانه اظهار داشت که آمریکا اکنون روی کارشکنی در همکاری نظامی-فنی بین ایران و روسیه تمرکز کرده است.

 

وی در این‌باره توضیح داد: «برجام برای ماه‌هاست که از دستورکار خارج شده است. اولویت دستورکار ما، انجام هر کاری است که می‌توانیم تا حقوق مردم ایران را حفظ کرده و با همکاری روزافزون امنیتی بین ایران و روسیه مقابله کنیم».

 

از سوی دیگر، کاخ سفید نیز می‌گوید که به‌دنبال ضربه‌زدن به صنعت تولید هواپیماهای بدون سرنشین توسط ایران و جلوگیری از رسیدن قطعات آمریکایی به آنهاست.

 

خبرگزاری «رویترز» به نقل از «آدرین واتسون» سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید نوشت: «ما در حال ارزیابی گام‌های بیشتری در حوزه کنترل صادرات هستیم تا دسترسی ایران به فناوری‌های مورد استفاده در پهپادها را محدود کنیم».

 

پیش از این نیز پایگاه خبری آمریکایی «المانیتور» در گزارشی از تلاش فرماندهی مرکزی نیروهای تروریست آمریکا در منطقه برای روی آوردن به مدل جدید به منظور مهار ایران خبر داده بود./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار