سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی تشکیل پرونده قضائی برای فائزه هاشمی زمان توزیع کارت آزمون کانون وکلا اعلام شد تعطیلی پنجشنبه‌ها و کاهش ساعات کاری ادارات/ سازمان اداری و استخدامی کشور مسئول اجرای ساعات کاری ادارات جدید شد مدارس این شهر‌ها فردا چهارشنبه ۷ آبان تعطیل شد/ تاخیر در فعالیت ادارات خوزستان + جزئیات  وکیل مدافع پژمان جمشیدی: موکلم ممنوع الخروج نبوده است  خروج سهامدار اصلی بانک آینده از کشور صحت دارد؟

کشف ۲۷۲ قطعه ربع سکه جعلی در شیراز

فرمانده انتظامی استان فارس با بیان اینکه فروشندگان سکه‌های بانکی کلاهبردار از آب درآمدند گفت: با دستگیری ۳ کلاهبردار در شیراز، ۲۷۲ قطعه ربع سکه جعلی کشف شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۹ - ۱۴ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 04
کد خبر: ۱۶۶۹۱۳

به گزارش راهبرد معاصر سردار رهام‌ بخش حبیبی روز چهارشنبه در این باره بیان کرد: در اجرای طرح مبارزه با اخلالگران ارزی و نظام بازار سکه، ماموران پلیس امنیت اقتصادی استان از اخباری مبنی بر توزیع و فروش ربع سکه‌های غیر بانکی در بازار طلا فروشان شیراز مطلع و بررسی موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.

وی افزود: ماموران زبده تحقیقات خود را آغاز و مطلع شدند ۳ نفر با تهیه سکه‌های شبیه‌سازی و تقلبی قصد فروش و کلاهبرداری از شهروندان دارند.

فرمانده انتظامی استان ادامه داد: ماموران پلیس امنیت اقتصادی استان با هماهنگی مرجع قضائی و به همراه بازرسین اتحادیه موفق شدند در این خصوص هر ۳ نفر را شناسایی و آنان را با اقدامات فنی و تخصصی در شیراز دستگیر کنند.

حبیبی با بیان اینکه در بازرسی از متهمان در مجموع ۲۷۲ قطعه ربع سکه جعلی کشف شد، تصریح کرد: کارشناسان اتحادیه ارزش سکه‌های تقلبی مکشوفه را ۲۵ میلیارد و ۸۴۰ میلیون ریال برآورد کرده‌اند.

این مقام ارشد انتظامی با اشاره به اینکه متهمان برای سیر مراحل قانونی روانه دادسرا شدند، به شهروندان توصیه کرد از خرید طلا، سکه و ... از دلالان و دستفروشان خودداری و صرفا از طلا فروشی‌های معتبر اقدام کنید و در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک مراتب را سریعا به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اعلام کنید./ایرنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار