برنامه جدید صندوق بازنشستگی کشوری/ جزئیات جدید تسهیلات بازنشستگان و خرید اقساطی بازنشستگان تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟ صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران

ساداتی‌نژاد: در حوزه کالاهای اساسی کمبودی وجود ندارد

ساداتی‌نژاد: در حوزه کالاهای اساسی کمبودی وجود ندارد وزیر جهاد کشاورزی از آغاز برنامه‌ریزی‌های دولت برای تأمین اقلام مورد نیاز شب عید خبر داد و گفت: در حوزه کالاهای اساسی کمبودی وجود ندارد و تمام تلاش دولت این است که با همراهی و همکاری تشکل‌ها و اتحادیه‌ها، بازار شب عید خوب و آرامی داشته باشیم.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۶ - ۱۴ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 04
کد خبر: ۱۶۶۹۳۸

به گزارش راهبرد معاصر سیدجواد ساداتی‌نژاد با اشاره به برنامه‌های وزارت جهاد کشاورزی برای تأمین نیازهای مردم در آستانه سال نو، اظهار داشت: سازمان تعاون روستایی، تأمین میوه شب عید را از طریق تشکل‌ها و اتحادیه‌های باغداران در استان‌ها پیش خواهد برد و ستاد تنظیم بازار هم به کمک اتحادیه‌ها این موضوع را مدیریت می‌کند.

وی با بیان اینکه برای تأمین گوشت، مرغ و تخم‌مرغ و دیگر مایحتاج مردم برنامه‌ریزی‌های لازم انجام شده است، افزود: در حوزه کالاهای اساسی کمبودی وجود ندارد و نیازهای مردم به وفور تأمین می‌شود.

وزیر جهاد کشاورزی درباره برخی نوسانات در بازار میوه و صیفی‌جات توضیح داد: در حالت کلی هیچ کمبودی در کشور وجود ندارد اما در حوزه محصولات کشاورزی در همه دنیا فصل برداشت و فصول انبارگردانی وجود دارد که این فرایند، هم هزینه‌بر و هم دارای عوارض و ضایعاتی است.

ساداتی‌نژاد افزود: گاهی در فاصله برداشت، انبارگردانی و انتقال محصولات از یک منطقه به منطقه دیگر، بازار دچار نوسان و مشکل می‌شود که خانواده‌های ایرانی هم به این تقویم برداشت تقریباً آشنا هستند اما با مشکل کمبود مواجه نیستیم.

وزیر جهاد کشاورزی که امروز در مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری پاسخگوی تماس‌های تعدادی از شهروندان از اقصی نقاط کشور بود، در ارزیابی این نشست گفت: مجموعه‌ای از دامداران، کشاورزان و باغداران در این تماس‌ها مشکلات و دغدغه‌های خود را مطرح کردند و تلاش کردیم در تماس با معاونت‌ها و مسئولان مربوطه، این مشکلات در استان‌ها و شهرستان‌ها را پیگیری و رفع کنیم.

وی با اشاره به این‌که در این تماس‌ها عمدتاً مسائل منطقه‌ای و عمومی مطرح شد، افزود: مردمی‌ترین وزارتخانه دولت، وزارت جهاد کشاورزی و مردمی‌ترین بخش اقتصاد ایران هم کشاورزی بوده و ۹۸ درصد کشاورزی ایران مربوط به مردم است.

ساداتی‌نژاد با بیان این‌که دامداران و مرغ‌داران شرایط سختی در اصلاح اقتصادی و مردمی‌سازی داشته و نیازمند حمایت جدی هستند، خاطر نشان کرد: در همه سفرهای استانی با گروه‌های فعال در حوزه کشاورزی در ارتباط هستیم و تمام تلاش ما این است که بتوانیم به این اقشار کمک کنیم.

وی در عین حال متذکر شد: نسبت به ایده‌آل‌ها و مطالبات قطعاً فاصله داریم اما باید بر شرف دامداران و مرغ‌داران کشورمان که امسال برای تأمین پروتئین و غذای مردم کار بزرگی را انجام دادند، درود بفرستم که با وجود شرایط سخت، پای سفره مردم ایستادند.

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به این‌که بخشی از مطالبات و خواسته‌ها مربوط به بازاررسانی و فروش است، اظهار داشت: تلاش می‌کنیم در این زمینه اتحادیه‌ها را فعال کرده و کار را به مجموعه‌های مردمی بسپاریم تا با سرعت بیشتری به حوزه‌های مختلف ورود کنند و با فعال کردن اتحادیه‌ها و تشکل‌ها و سپردن کار به آنها، سرعت خدمات‌دهی نیز افزایش می‌یابد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار