ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس

شهادت ششمین فلسطینی در یک هفته گذشته

شهادت ششمین فلسطینی در یک هفته گذشته در حالی که فقط یک هفته از عمر کابینه جدید رژیم صهیونیستی می‌گذرد، نظامیان صهیونیست با یورش به یک اردوگاه آوارگان فلسطینی در شهر نابلس، ششمین فلسطینی را به شهادت رساندند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۲ - ۱۵ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 05
کد خبر: ۱۶۶۹۸۸

به گزارش راهبرد معاصر، نظامیان رژیم صهیونیستی صبح امروز (پنج‌شنبه) با خودروهای زرهی وارد اردوگاه «بلاطه» در شهر نابلس واقع در کرانه باختری شده تا چند فلسطینی را دستگیر کنند که در این اثنا میان آن‌ها و جوانان فلسطینی درگیری پیش آمد.

 

به نوشته وبگاه عرب۴۸، طبق اعلام وزارت بهداشت فلسطین، در این درگیری‌ها یک نوجوان ۱۶ ساله به نام «عامر ابو زیتون» به دلیل اصابت گلوله به ناحیه سینه، بشدت زخمی شد اما در بیمارستان به شهادت رسید.

 

این ششمین فلسطینی است که از پنجشنبه گذشته که کابینه رژیم صهیونیستی به ریاست بنیامین نتانیاهو سوگند یاد کرد به شهادت می‌رسد. 

 

همچنین سه فلسطینی نیز زخمی شدند که به گفته پزشکان فلسطینی حال یکی از آن‌ها وخیم است.

 

نظامیان صهیونیست در ادامه دو جوان فلسطینی به نام‌های «حسن عرایشی» و عموی او «احمد عرایشی» را پس از اینکه خانه‌ آن‌ها را محاصره کرده بودند، دستگیر کردند.

 

همزمان انجمن اسرای فلسطینی نیز خبر داد که از بامداد امروز تا این لحظه صهیونیست‌ها ۱۳ فلسطینی را در مناطق مختلف کرانه باختری بازداشت کرده‌اند.

 

شهر نابلس و مناطق اطراف آن مدت‌هاست که صحنه رویارویی مسلحانه فلسطینی‌ها و حملات گاه و بیگاه ارتش صهیونیستی است؛ در این راستا جوانان فلسطینی روز گذشته توانسته بودند یک پهپاد شناسایی اسرائیلی را در نابلس سرنگون کنند، ارتش صهیونیستی نیز مدعی شد که بابت درز اطلاعات محرمانه نگرانی ندارد.

 

کرانه باختری از ابتدای سال گذشته میلادی شاهد اوج‌گیری مقاومت مسلحانه جوانان فلسطینی است و در هفته چندین بار دست به حمله علیه شهرک‌نشینان و نظامیان صهیونیست می‌زنند، به طوریکه گروههای مقاومت همچون «عرین الاسود» و «کتائب جنین» توانسته‌اند جایگاه ویژه‌ای در این میان به دست آورند.

 

در این راستا واحد نیروی انسانی ارتش رژیم صهیونیستی دیروز (چهارشنبه) در گزارشی اعلام کرد که ۴۴ نفر از نظامیان این ارتش در سال ۲۰۲۲ به هلاکت رسیده‌اند که این رقم در مقایسه با هلاکت ۳۱ نفر در سال ۲۰۲۱، افزایش داشته است./ فارس

ارسال نظر
captcha