بقائی: آمریکا عدالت‌خواهان را تحریم و نسل‌کش‌ها را آزاد گذاشت سوئد سفیر ایران را احضار کرد پاسخ رسمی مسکو برای تحویل بشار اسد ایران: تلاش‌های آمریکا برای لاپوشانی نقض‌های بین‌المللی مزورانه است نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد

اعتراف رسانه عبری به عجز ارتش اسرائیل در کرانه باختری

یک رسانه عبری زبان اعتراف کرد، روز به روز بر دامنه عملیات تیراندازی در کرانه باختری افزوده می‌شود و ارتش اسرائیل هم در مهار چنین اقداماتی عاجز است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۶ - ۱۷ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 07
کد خبر: ۱۶۷۳۱۵

به گزارش راهبرد معاصر پایگاه اطلاع رسانی واللا نیوز در گزارشی در این رابطه نوشت، عملیات تیراندازی (مقاومت) در کرانه باختری به ویژه در شمال آن روز به روز گسترده تر می‌شوند و ارتش اسرائیل هم عجز و ناتوانی خود را در مهار آن به اثبات رسانده‌ است.

این رسانه عبری زبان به نقل از فرماندهان ارتش اشغالگر هشدار داد: عملیات تیراندازی در کرانه باختری به شدت افزایش یافته و اخیرا طی 5 ساعت 5 مورد عملیات تیراندازی به ثبت رسیده است.

امیر بوحبوط خبرنگار نظامی این پایگاه صهیونیستی هم نوشت: کمین‌های ارتش اسرائیل در روزهای اخیر ناکارآمدی خود را به اثبات رسانده‌اند به نحوی که گروه‌های مسلح فلسطینی در کرانه باختری عملیات تیراندازی خود را انجام و از محل عملیات عقب نشینی می‌کنند.

به اعتراف واللا نیوز، حجم زیادی از سلاح وارد کرانه باختری شده است و اکنون جنین و نابلس به کانون این عملیات تبدیل و در این بین مقاومت در غزه نیز کمک‌های مالی خود را به مقاومت در کرانه باختری ارسال می‌کند.

گفتنی است براساس اعتراف ارتش رژیم صهیونیستی، گروه‌های مقاومت در کرانه باختری بیش از 285 عملیات تیراندازی در سال 2022 انجام دادند که طی سال‌های اخیر بی سابقه بوده است و به طور مثال سال 2021 فقط 61 عملیات تیراندازی در این منطقه به ثبت رسیده بود.

شبکه 14 تلویزیون رژیم صهیونیستی هم با اشاره به شکست اقدامات امنیتی رژیم صهیونیستی در مقابل نیروهای مقاومت اعتراف کرد، 500 روز پیش یک تک تیرانداز ارتش اسرائیل در مرز غزه (توسط یکی از نیروهای مقاومت) کشته شد، اما تا به امروز مجری این عملیات نه دستگیر و نه کشته کشته شد، 3 ماه پیش هم یک نظامی به نام عیدو باروخ در شمال کرانه باختری (به هلاکت رسید) و تا به امروز خبری از دستگیری عامل قتل وی یا کشته شدنش نیست./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر