سفارت ونزوئلا در آمریکا تعطیل شد-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

سفارت ونزوئلا در آمریکا تعطیل شد

سفارت ونزوئلا در آمریکا پس از انحلال دولت خودخوانده گوایدو تا اطلاع ثانوی تعطیل شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۷ - ۱۷ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 07
کد خبر: ۱۶۷۱۳۶

به گزارش راهبرد معاصر، برخی منابع خبری گزارش دادند که سفارت ونزوئلا در واشنگتن تا اطلاع ثانوی فعالیت‌های خود را متوقف کرده است. این سفارتخانه که در سال ۲۰۱۹ با حمایت‌های خوان گوایدو، رهبر مخالفان دولت در ونزوئلا، تاسیس شده بود اعلام کرد به دلیل انحلال دولت موقت فعلاً فعالیت‌های خود را به حالت تعلیق در می‌آورد.

 

به گزارش سی ان ان، سفارت ونزوئلا در بیانیه‌ای با اعلام این خبر گفت: به جامعه ونزوئلا در آمریکا و عموم مردم اطلاع می‌دهیم که سفارت ونزوئلا در آمریکا و همه مقامات آن به طور رسمی فعالیت خود را متوقف کردند.

 

هفته گذشته ۷۲ نماینده سابق و مخالف دولت ونزوئلا که در سال ۲۰۱۹ از «خوان گوایدو» به عنوان رهبر مخالفان و رئیس‌جمهوری موقت حمایت کردند، انحلال «دولت موقت» به ریاست وی را تصویب کردند.

 

نمایندگان پیشین مجلس ملی ونزوئلا در نشستی مجازی با انحلال دولت موقت به ریاست خوان گوایدو موافقت کردند. مخالفان دولت ونزوئلا که مشروعیت پارلمان برگزیده شده در سال ۲۰۲۱ را نیز به رسمیت نمی‌شناسند، همچنین توافق کردند تا به فعالیت قوه مقننه منتخب خود (در قالب پارلمان سال ۲۰۱۵) به فعالیت خود ادامه دهند. این فعالیت، صرفا برای تصویب قوانین در مورد دارایی‌های خارجی ونزوئلا است که توسط دولت موقت کنترل می‌شود. حزب دولت نیکلاس مادورو، رئیس‌جمهوری ونزوئلا توانست در سال ۲۰۲۱، اکثریت کرسی‌های مجلس را به دست آورد.


مخالفان دولت ونزوئلا در نظر دارند برای رقابت انتخاباتی سال ۲۰۲۴ با نیکلاس مادورو، یک نامزد مشخص را معرفی کنند.

 

آمریکا پس از انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۸ ونزوئلا، با حمایت از خوان گوایدو رهبر حزب مخالفان این کشور نفت خیز حوزه آمریکای لاتین و ایجاد اختلاف و مداخله در امور داخلی این کشور، همواره در پی سرنگونی دولت مادورو بود./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار