وزیر خارجه سوریه طی ساعات آتی به مسکو می‌رود رایزنی عراقچی و همتای تاجیکستانی دیدار عراقچی با امامعلی رحمان؛ عزم ایران برای گسترش روابط با تاجیکستان بازگشت ۱۲ صیاد آزاد شده در عربستان به ایران گزارش غریب آبادی از پیگیری‌های حقوقی بین‌المللی بعد از تجاوزات اخیر سفیر ایران در انگلیس: اگر اطمینان حاصل کنیم که مذاکره واقعی و صادقانه است، گفت‌وگو می‌کنیم رسانه عبری مدعی شد: حماس «مدل حزب‌الله» را برای پساجنگ غزه پیشنهاد داد المیادین: واشنگتن مخالفت خود را با پیش‌نویس قانون نیرو‌های حشد الشعبی به نخست وزیر عراق اطلاع داد غرق شدن کشتی در شرق لیبی با ۱۸ کشته؛ ۵۰ نفر هنوز مفقودند پاسخ پکن به هشدار واشنگتن درباره خرید نفت تحریمی روسیه و ایران: خرید نفت بر پایه سیاست‌های داخلی چین صورت می‌گیرد ترامپ: روسیه ۱۰ روز فرصت دارد تا به جنگ در اوکراین پایان دهد؛ در غیر این صورت با تحریم‌های جدید مواجه خواهد شد زلزله ۸.۵ ریشتری در روسیه / چین و پرو هشدار وقوع سونامی صادر کردند بیانیه بی‌سابقه علیه اسرائیل؛ ۱۴۲ کشور فلسطین را به رسمیت شناختند/ضرب‌الاجل ۱۵ ماهه برای تشکیل کشور فلسطین وزارت خارجه مکلف به تهیه بانک اطلاعات ایرانیان خارج از کشور شد سنگاپور آماده به رسمیت شناختن کشور فلسطین است

سفارت ونزوئلا در آمریکا تعطیل شد

سفارت ونزوئلا در آمریکا پس از انحلال دولت خودخوانده گوایدو تا اطلاع ثانوی تعطیل شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۷ - ۱۷ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 07
کد خبر: ۱۶۷۱۳۶

به گزارش راهبرد معاصر، برخی منابع خبری گزارش دادند که سفارت ونزوئلا در واشنگتن تا اطلاع ثانوی فعالیت‌های خود را متوقف کرده است. این سفارتخانه که در سال ۲۰۱۹ با حمایت‌های خوان گوایدو، رهبر مخالفان دولت در ونزوئلا، تاسیس شده بود اعلام کرد به دلیل انحلال دولت موقت فعلاً فعالیت‌های خود را به حالت تعلیق در می‌آورد.

 

به گزارش سی ان ان، سفارت ونزوئلا در بیانیه‌ای با اعلام این خبر گفت: به جامعه ونزوئلا در آمریکا و عموم مردم اطلاع می‌دهیم که سفارت ونزوئلا در آمریکا و همه مقامات آن به طور رسمی فعالیت خود را متوقف کردند.

 

هفته گذشته ۷۲ نماینده سابق و مخالف دولت ونزوئلا که در سال ۲۰۱۹ از «خوان گوایدو» به عنوان رهبر مخالفان و رئیس‌جمهوری موقت حمایت کردند، انحلال «دولت موقت» به ریاست وی را تصویب کردند.

 

نمایندگان پیشین مجلس ملی ونزوئلا در نشستی مجازی با انحلال دولت موقت به ریاست خوان گوایدو موافقت کردند. مخالفان دولت ونزوئلا که مشروعیت پارلمان برگزیده شده در سال ۲۰۲۱ را نیز به رسمیت نمی‌شناسند، همچنین توافق کردند تا به فعالیت قوه مقننه منتخب خود (در قالب پارلمان سال ۲۰۱۵) به فعالیت خود ادامه دهند. این فعالیت، صرفا برای تصویب قوانین در مورد دارایی‌های خارجی ونزوئلا است که توسط دولت موقت کنترل می‌شود. حزب دولت نیکلاس مادورو، رئیس‌جمهوری ونزوئلا توانست در سال ۲۰۲۱، اکثریت کرسی‌های مجلس را به دست آورد.


مخالفان دولت ونزوئلا در نظر دارند برای رقابت انتخاباتی سال ۲۰۲۴ با نیکلاس مادورو، یک نامزد مشخص را معرفی کنند.

 

آمریکا پس از انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۸ ونزوئلا، با حمایت از خوان گوایدو رهبر حزب مخالفان این کشور نفت خیز حوزه آمریکای لاتین و ایجاد اختلاف و مداخله در امور داخلی این کشور، همواره در پی سرنگونی دولت مادورو بود./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر