برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه پرواز جنگنده‌های نیروهای مسلح ایران برای تأمین امنیت آسمان مشهد محل خاکسپاری رهبر شهید انقلاب در نزدیکی روضه منوره است قالیباف:تشییع تاریخی رهبر شهید انقلاب اعلامیه خونخواهی این مجاهد نستوه بود

متن کامل طرح ممنوعیت خروج مسئولین نظام از کشور+جزئیات

متن کامل طرح ممنوعیت خروج مسئولین نظام از کشور+جزئیات متن کامل طرح ممنوعیت خروج مسئولین نظام پس از اتمام مسئولیت از کشور منتشر شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۸ - ۱۷ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 07
کد خبر: ۱۶۷۱۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  نمایندگان مجلس شورای اسلامی طرح ممنوعیت خروج مسئولین و مدیران نظام جمهوری اسلامی پس از اتمام مسئولیت از کشور تا سپری شدن مراحل قانونی تهیه و تدوین کرده اند. این طرح این هفته در دستورکار صحن علنی مجلس است.

 

متن کامل طرح ممنوعیت خروج مسئولین نظام پس از اتمام مسئولیت از کشور به شرح زیر است:

ماده 1: مدیرانی شامل این طرح می شوند که در آئین نامه ذیل اصل 142 قانون اساسی یا همان آیین نامه ثبت اموال مسئولین اسامی آنها ذکر شده است.

 

ماده 2: بازه زمانی انجام این طرح در یک سال آخر مسئولیت اشخاص حقوقی و 3 سال بعد از اتمام مسئولیت وی می باشد.

 

ماده 3: طبق این طرح افرادی که شامل ماده 1 می باشند، باید ضمن شفاف سازی و ثبت اموال خود در سامانه ثنا قوه قضاییه، از هر گونه فروش و خروج اموال خود از کشور خودداری کنند.

 

ماده 4: خروج شخص مسئول منوط به اجازه نهادهای نظارتی و امنیتی یعنی قوه قضاییه ، وزارت اطلاعات، سازمان اطلاعات سپاه و 3اطلاعات نیروی انتظامی می باشد.

 

تبصره: در صورت ضرورت برای خروج از کشور، شخص باید با هماهنگی کامل و اجازه کتبی از نهاد های نظارتی و روشن بودن اهداف سفر و تاریخ رفت و برگشت، سفر مذکور را انجام داده تا بعد از پایان مدت ممنوعیت خروج از کشور و رسیدگی به اموال آنها، از موضوع این طرح خارج شود.

 

ماده 5: اموالی که در این طرح باید مورد بررسی قرار گیرند شامل همان اموالی است که آیین نامه ذیل ماده 142 قانون اساسی یا همان آیین نامه ثبت اموال مسئولین هست، میباشد.

 

ماده 6: اولویت اجرای این طرح با افرادی است که دارای 2 تابعیت می باشند یا افرادی که خویشاوندان نزدیک آنها در خارج از کشور به سر می برند.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار