عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

گزافه‌گویی جدید نتانیاهو درباره حزب‌الله لبنان

نخست وزیر رژیم صهیونیستی در استقبال از هیئتی از نمایندگان عالی‌رتبه پارلمان فرانسه مدعی شد، حزب‌الله باید فورا در لیست گروه‌های تروریستی قرار بگیرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۶ - ۲۷ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 18
کد خبر: ۱۶۷۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ به نوشته روزنامه فرامنطقه‌ای رای الیوم، بنیامین نتانیاهو ، نخست وزیر رژیم صهیونیست ی در استقبال از این هیئت پارلمانی حزب‌الله لبنان را به انجام "اقدامات تروریستی" در خاورمیانه و اروپا متهم کرده و از فرانسه و کشورهای اروپایی خواست این حزب به عنوان "تشکلی تروریستی" شناخته شود.

 

نتانیاهو در این دیدار گفت: بسیار اهمیت دارد که فرانسه و دیگر کشورهای اروپایی اقدام اخیر آرژانتین را در پیش گرفته و حزب‌الله را در رده گروه‌های تروریستی قرار دهند.

 

نخست وزیر رژیم صهیونیستی در ادامه مدعی شد: حزب‌الله همان گروه تروریستی اصلی است که در خاورمیانه و در جهان فعالیت دارد و افراد را به سوی کشورهای اروپایی سوق می‌دهد، بنابراین مهمترین مساله آن است که حزب‌الله به عنوان گروهی تروریستی رده‌بندی شد و فورا این اقدام اجرا شود.

 

منبع: ابسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار