سخنگوی دولت: در صورت نیاز تعطیلی‌ها ادامه می‌یابد پزشکیان: امکان ادامه بقای تهران به‌عنوان پایتخت وجود ندارد پزشکیان: ادعای ساخت بمب اتم دروغ است حضور ناوچه شهید بصیر نیروی دریایی سپاه در رزمایش CASAREX ۲۰۲۵ سخنگوی هیئت رئیسه مجلس: جنگ سایبری ۲ روز قبل از جنگ ۱۲ روزه آغاز شد سخنگوی دولت: در جنگ اخیر ۱۰۶۲ شهید تقدیم کردیم؛ ۱۰۲ شهید زن و ۳۸ شهید کودک بودند انتقاد رئیس مجلس از نمایندگان / قالیباف: ۱۹۲۰ سوال از وزرا مطرح شده است وزیر ارتباطات: بیش از ۲۰ هزار حمله سایبری به کشور شد/ آسیب‌ها را به حداقل رساندیم ادارات قم چهارشنبه اول مرداد تعطیل شد پسر شمخانی تحریم شد! وزیر کشور: جمهوری اسلامی ایران مهاجرت‌ستیز نیست پزشکیان در نشست سراسری استانداران: همه مردم را ببینیم/ذخایر آبی ما در وضعیت نگران‌کننده‌ای است پیام عربی قالیباف: کشور‌های اسلامی محاصره غزه را بشکنند اعلام دستاورد‌های وزارت اطلاعات در جنگ ۱۲ روزه امیر دریادار رزاقی: رزمایش مرکب امداد نجات دریای خزر در دو فاز ساحلی و دریایی برگزار می‌شود

قالیباف برای شرکت در مجمع مجالس آسیایی به ترکیه سفر می‌کند

رئیس دوره‌ای هیئت پارلمانی ایران در مجالس آسیایی (APA) از حضور رئیس مجلس شورای اسلامی در نشست این مجمع خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۸ - ۱۷ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 07
کد خبر: ۱۶۷۳۰۲

به گزارش راهبرد معاصر، علی علیزاده در جمع خبرنگاران با اشاره به برگزاری مجمع مجالس آسیایی به میزبانی ترکیه، گفت: مجمع مجالس آسیایی یکی از مهمترین نهادهای بین‌المللی در سطح آسیا و بسیار اثرگذار است و در اجلاس امسال که به میزبانی ترکیه برگزار می‌شود، ۷ کشور در سطح رئیس مجلس و ۴ کشور در سطح نایب رئیس در اجلاس شرکت می‌کنند که نشان از اهمیت اجلاسیه است.

نماینده مردم مراغه در مجلس با اشاره به حضور مقامات ارشد و عالیرتبه پارلمانی ۲۵ کشور آسیایی در این اجلاس، ادامه داد: سطح مشارکت و تعداد مشارکت در طول تاریخ مجمع مجالس آسیایی بی‌سابقه است و در اجلاسیه‌های قبلی این تعداد کشور و این تعداد رئیس مجلس حضور نداشته که حاکی از اهمیت و اثرگذاری APA است.

وی با بیان اینکه این مجمع به نوعی با ابتکار جمهوری اسلامی ایران شکل گرفته است، افزود: گرچه با ابتکار ایران مجمع به یکی از نهادهای اثرگذار تبدیل شده، اما کشورهایی که با ایران زاویه دارند تلاش دارند از این فرصت استفاده و در سطح رؤسای مجالس در مجمع حضور پیدا کنند، از این رو حتما باید جمهوری اسلامی هم در این اجلاسیه در سطح رئیس مجلس حضور پیدا کند تا اثرگذاری خود را داشته باشد.

رئیس دوره‌ای هیأت پارلمانی ایران در مجالس آسیایی، اظهار کرد: برای اینکه ملت‌ها آینده روشنی داشته باشند، لازم است با هم همکاری کنند، چرا که همکاری بزرگترین قدرت و مؤثرترین راه در این مسیر همبستگی است.

علیزاده تأکید کرد: در سال‌های اخیر در آسیا شاهد رشد و توسعه بودیم که واقعیت معجزه آسیا را به نوعی محقق ساخته و اکنون به نظم جدید بین‌المللی که آسیا سرچشمه آن باشد نیاز داریم و مهم است در مسیر تحقق چندجانبه‌گرایی به چشم‌انداز امنیت مشترک و همکاری پایدار توجه کنیم و برای صلح و امنیت منطقه جهانی با کشورهای منطقه همکاری لازم را داشته باشیم.

این نماینده مجلس عنوان کرد: مجالس آسیایی به عنوان نمایندگان مردم در چندجانبه‌گرایی نقش‌آفرینی می‌کند و ایران با حضور خود، همکاری با همتایان خود در منطقه را اعلام می‌کند. از این رو اعضای مجلس شورای اسلامی قطعنامه‌ای را با عنوان ارتقای همکاری میان اعضای مجمع مجالس آسیایی با هدف گسترش و تقویت چندجانبه‌گرایی پیشنهاد داده که به نوعی زمینه‌ساز تحول همکاری‌های آسیایی است./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار