سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه

اعلام وضعیت اضطراری در کالیفرنیا

اعلام وضعیت اضطراری در کالیفرنیا «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا امروز دوشنبه در واکنش به حوادث آب وهوایی شدید شامل طوفان، سیل و رانش گل‌ولای از هفته گذشته در کالیفرنیا در این ایالت اعلام وضعیت اضطراری کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۷ - ۱۹ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 09
کد خبر: ۱۶۷۶۲۰

به گزارش راهبرد معاصر به نوشته پایگاه «هیل»، طبق این فرمان وضعیت اضطراری، نیروهای فدرال برای حمایت از نیروهای امدادرسان محلی به کار گرفته می‌ شوند و وزارتخانه امنیت داخلی و آژانس فدرال مدیریت وضعیت اضطراری مسئولیت هماهنگی امدادرسانی‌ به مصیبت زدگان را به عهده می‌گیرند.

به گزارش «یاهونیوز»، طوفان و سیل شدید 10 روز اخیر در ایالت کالیفرنیا باعث قطع برق صدها هزار خانه و مکان تجاری در این ایالت و مرگ 12 تن شده است.

چند روز پیش مقامات منطقه «خلیج سان فرانسیسکو» در این منطقه طوفان سطح پنجم را که باعث زیر آب رفتن جاده‌ها و اتوبان‌ها شد اعلام کردند. به گزارش شبکه «ای.بی.سی 7» این طوفان صبح امروز دوشنبه به سطح سه رسید و انتظار می‌رود در تمام طول این هفته ادامه پیدا کند.

جو بایدن وضعیت اضطراری در ایالت کالیفرنیا را در جریان سفر به شهر «مکزیکوسیتی» با هدف شرکت در اجلاس رهبران آمریکای شمالی اعلام کرد. او روز یکشنبه به دنبال تداوم بحران ورود مهاجران در مرز جنوبی آمریکا، به شهر مرزی «ال پاسو» رفته بود.

خبرگزاری «رویترز» روز یکشنبه گزارش کرد،‌ عمده مناطق مهم ایالت کالیفرنیا برای هجوم بعدی هوای سخت آماده می‌شوند و بیش از ۵۶۰۰۰۰ خانه در کالیفرنیا بدون برق مانده‌اند.

آنطور که پیش‌بینی شد از روز دوشنبه بارش باران و برف کوهستانی کالیفرنیا را فرا می‌گیرد و طوفان‌های باران زای متوالی سطح رودخانه‌ها را به حد بالایی رسانده و مجددا باعث جاری شدن سیل در بخش زیادی از مرکز کالیفرنیا می‌شود.

ساکنان این ایالت به دلیل وقوع زلزله و سیل با وحشت به استقبال سال نو رفتند. یکشنبه گذشته نیز زمین لرزه‌ای به بزرگی ۵.۴ ریشتر شهر «ریو دل» در شهرستان «هامبولت» را لرزاند. به گفته مقامات «هامبولت کانتی»، بسیاری از خانه‌های شهر به دلیل زلزله آسیب دیدند در حالی که برق نیمی از ساکنان قطع شد و ۳۰ درصد از خانوارها نیز بدون آب آشامیدنی بودند.

شهر ریو دل هم اخیرا شاهد زلزله‌ای به بزرگی ۶.۴ ریشتر بود که ۲ نفر کشته شدند و خسارات گسترده‌ای به بارآورد./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار