علت فوت دانشجوی در دانشگاه علم و صنعت مبلغ مستمری مددجویان بهزیستی ۱۴۰۵ دانشگاه صنعتی شریف: آموزش حضوری در دانشگاه ادامه خواهد داشت / تعدادی از دانشجویان ممنوع الورود می‌شوند سد‌های مهم کشور چقدر آب دارند؟ رگبار باران و رعد و برق در ۲۱ استان/ افزایش ارتفاع امواج در جنوب ایران ۵ دانشجوی بازداشتی دانشگاه تهران آزاد شدند/هیچ پرونده انضباطی طی دو ماه اخیر ثبت نشده است تمدید مهلت ثبت‌نام بیمه تکمیلی بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی دود سیگار تهدید خاموش برای سلامت مادر و جنین اسامی پذیرفته‌شدگان تکمیل ظرفیت بر اساس سوابق تحصیلی کنکور اعلام شد معاون دانشگاه: هیچ دانشجویی در مراسم امروز دانشگاه امیرکبیر بازداشت نشد واکنش وزارت علوم به ناآرامی‌های امروز ۲ دانشگاه تهران ۴ دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی که در جریان حوادث دی‌ماه بازداشت شده بودند، آزاد شدند ضرب و شتم یک معلول در آسایشگاه فیاض بخش مشهد؛ ضارب اخراج شد حمله خودروی حامل اتباع غیرمجاز به پلیس / یک نفر جان باخت پیش فروش‌های نوروزی در دام کلاهبرداران/ مراقب «تخفیف زودهنگام عید» باشید! انهدام باند دو نفره سارقان مدارس در پیشوا

بی‌احترامی «کانون وکلا» به قانون

عضو کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس در واکنش به برگزار نشدن آزمون وکالت ویژه ۱۴۰۱ گفت: کانون وکلا به قانون احترام نمی‌گذارد؛ این افرادی که باید مدافع قانون باشند و به برکت قانون، نان درمی‌آورند، متاسفانه خودشان به قانون احترام نمی‌گذارند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۸ - ۲۰ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 10
کد خبر: ۱۶۷۶۶۹

به گزارش راهبرد معاصر، با توجه به مواد "قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار" نهادهای مسئول در جذب وکیل همچون کانون‌های وکلا موظفند هر سال با برگزاری آزمون و با مکانیسم جدید به جذب وکیل بپردازند.

 

امسال کانون وکلا یک آزمون برگزار کرد که در حقیقت جبران آزمون برگزار نشده سال قبل بود و آزمون امسال با عنوان آزمون وکالت 1400 برگزار شد؛ از طرفی به دلیل تعویق یک‌ ساله برگزاری آزمون وکالت، کانون وکلا موظف است آزمون دیگری را در سال جاری برگزار کند، اما ظاهراً این نهاد برنامه‌ای برای برگزاری آزمون جذب وکیل برای امسال ندارند.

 

حسینعلی حاجی‌دلیگانی، عضو کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس در واکنش به برگزار نشدن آزمون وکالت 1401 به خبرنگار تسنیم گفت: کانون وکلا در مجموع به قانون احترام نمی‌گذارد؛ این افرادی که باید مدافع قانون باشند و به برکت قانون، نان درمی‌آورند، متاسفانه خودشان به قانون احترام نمی‌گذارند.

 

وی افزود: کانون وکلا همیشه به دنبال این است که فقط خودشان حفظ شوند و دیگرانی به جمع‌شان اضافه نشود.

 

عضو هیئت رئیسه مجلس در پاسخ به این پرسش که بنا به اظهارات مسئولان اسکودا، اختیار برگزاری آزمون بنابر قانون تسهیل منوط به تشخیص قوه قضائیه است و آیا قوه قضائیه این امکان را دارد که آزمون وکالت 1401 را برگزار نکند، گفت: قانون‌گذار پیش‌بینی کرده که اگر مسئولان مربوطه آزمون را برگزار نکردند، مرجع برگزاری آزمون کجاست و روند برگزاری و رسیدگی آزمون را دنبال کند.

 

وی تصریح کرد: ما از بُعد نظارتی کار استیفای حقوق این داوطلبان را دنبال کرده‌ایم و همچنان هم پیگیری می‌کنیم و نمی‌گذاریم افرادی که این انحصار را به وجود آوردند، به آن استمرار دهند.

 

حاجی‌دلیگانی همچنین در واکنش به اظهار‌نظر اخیر مسئولان کانون سردفتران مبنی بر اینکه رعایت صِرف شروط قانون تسهیل برای جذب سردفتر کافی نبوده و باید نیازسنجی منطقه‌ای توسط مسئولان این کانون برای جذب سردفتر اعمال شود! گفت: آنها نمی‌توانند حرف خلاف قانون بزنند، چون توجیه هستند؛ واقعاً اگر چنین حرف‌هایی را بزنند، خیلی از صلاحیت‌هایشان زیر سوال می‌رود؛ کانون سردفتران باید کار خود را مطابق قانون دنبال کند البته اگر پیشنهاداتی دارند، می‌توانند نظرات خود را به مجلس اعلام کنند./ تسنیم

ارسال نظر