اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند الزام به صدور فاکتور الکترونیک در میدان میوه و تره بار تهران رهاشدن بیش از ۳۰۰ گودال در تهران بازداشت ۵۵ تبعه بیگانه فعال در قاچاق سوخت‌ صدور «کد صحت» مدارک در استخدام نهاد‌ها و سازمان‌های دولتی الزامی شد اختلال در امتحان علوم پایه نهم؛ رمز سوالات باز نشد ابتلای ۶۵۰۰ نفر به بیماری سل در ایران / ۲۴ درصد مبتلایان غیرایرانی هستند طوفان گرد و خاک محور زابل - زاهدان را مسدود کرد وضعیت آب و هوا، امروز ۱۱ خرداد ۱۴۰۴؛ افزایش نسبی دما در اغلب مناطق

زمان برگزاری آزمون وکالت 1402

رئیس مرکز وکلا گفت: آزمون وکالت سال آینده ۳ شهریور برگزار می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۸ - ۲۱ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 12
کد خبر: ۱۷۶۴۲۴

به گزارش راهبرد معاصر حسن عبدلیان‌پور رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه گفت: از سال آینده وکالت تخصصی در دعاوی نوظهور برای دفاع از موکلان در حوزه‌های مختلف از جمله تجارت الکترونیک، امور بانکی، گمرکی، بیمه، رمزارزها، بورس و دعاوی پزشکی ارائه می‌شود.

وی افزود: ثمرات وکالت تخصصی را مردم در آینده نزدیک درک کنند، زیرا اکنون در برخی زمینه‌ها وکیل نداریم و کسی نیست تا حقوق معنوی مردم را استیفا کند.

عبدلیان پور با اشاره به معطلی مردم در فرودگاه‌ها به دلیل تاخیر در پرواز‌ها افزود: گاهی خسارات معنوی بیش از خسارات مادی است و این در حالی است که کمتر به خواسته‌های معنوی توجه می‌شود.

وی با اشاره به فعالیت سامانه ۱۲۹ گفت: مردم از طریق تماس با سامانه ۱۲۹ می‌توانند خدمات مشاوره حقوقی رایگان دریافت کنند و در سال جاری بیش از ۱۵۸ هزار خدمات مشاوره حقوقی از طریق این سامانه به مردم ارائه شده است.

رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه اظهار کرد: از سال آینده علاوه بر خدمات مشاوره حقوقی بنا داریم خدمات کارشناسی و خدمات مشاوره خانواده نیز از طریق سامانه ۱۲۹ انجام دهیم؛ این خدمات مشاوره قرار است به صورت شبانه روزی و ۲۴ ساعته انجام شود و هرچند اقدام دشواری است، اما باتوجه به قابلیت‌ها و ظرفیت‌های مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه و با حضور وکلای جهادی و انقلابی ممکن و قابل تحقق است.

وی در خصوص زمان برگزاری ازمون وکالت سال آینده گفت: با توجه به هماهنگی‌های انجام شده با سازمان سنجش قرار است آزمون وکالت مرکز وکلا سال آینده ۳ شهریور ۱۴۰۲ برگزار شود./باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
آخرین اخبار