ادعای سی‌ان‌ان به نقل از یک مقام ایرانی: آمریکا به دنبال تنش بود نه راه حل در مذاکرات هسته‌ای سفیر آمریکا در اراضی اشغالی: گزارش‌ها درباره به رسمیت شناختن فلسطین توسط ترامپ اشتباه است واکنش سفارت هند در ایران به بی‌احترامی به عراقچی در یک برنامه تلویزیونی هندی عراقچی: اگر هدف از مذاکرات با آمریکا، ابراز اطمینان از عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای باشد، رسیدن به یک توافق کاملاً در دسترس است شهباز شریف: ما در جنگ پیروز شدیم هند: پاکستان توافق آتش‌بس را نقض کرد عراقچی: ایران از هیچ‌یک از حقوق ملت خود عقب‌نشینی نخواهد کرد پاسخ نمایندگی ایران به ادعایی درباره ارسال لانچر موشک فتح به روسیه عراقچی وارد قطر شد آتش‌بس بین هند و پاکستان دوام نیاورد رئیس پارلمان لبنان: عادی سازی روابط با اسرائیل به هیچ وجه اتفاق نخواهد افتاد القسام پیام جدید یک اسیر اسرائیلی را منتشر کرد استقبال ایران از اعلام آتش‌بس بین هند و پاکستان روایت عربستان از دیدار بن‌فرحان و عراقچی رئیس‌جمهور عراق: روابط خوبی با ایران و آمریکا داریم

بیانیه رسمی ایران و عراق درباره ترور سرداران مقاومت صادر شد

بیانیه رسمی چهارمین نشست کمیته مشترک قضائی بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری عراق راجع به تحقیقات اقدام جنایتکارانه علیه سردار شهید قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس و همراهان ایشان صادر شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۱ - ۲۰ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 10
کد خبر: ۱۶۷۷۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، کاظم غریب آبادی، معاون امور بین الملل قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران، از پایان چهارمین نشست کمیته مشترک تحقیقات قضائی میان ایران و عراق در رابطه با اقدام تروریستی و جنایتکارانه علیه شهید سلیمانی، شهید ابومهمدی المهندس و همراهان آنان که از روز گذشته در تهران آغاز شده بود، خبر داد.

 

معاون امور بین الملل قوه قضائیه افزود: در این دور از گفتگوها، مجموعه دیگری از اسناد و گزارش‌های تهیه و ترجمه شده مربوط به پرونده این اقدام تروریستی بین طرفین تبادل شد و مقرر گردید طرفین در جریان رسیدگی‌های قضایی خود این اسناد را مورد لحاظ دهند.

 

غریب آبادی با اشاره به اینکه فرایند تحقیقات مقدماتی علیه برخی متهمین این پرونده تکمیل شده، بر قصد طرفین برای اتخاذ تصمیمات قضائی تاکید کرد و گفت: کمیته مشترک تصمیم گرفت تا تبادل اسناد و اطلاعات تکمیلی درخصوص پرونده‌های قضایی بین دو طرف ادامه یابد و دو طرف، فرایند تکمیل تحقیقات و صدور تصمیمات قضایی در مورد پرونده‌های مطروحه این جنایت تروریستی را تسریع نمایند.

 

دو طرف با هدف مقابله با بی‌کیفرماندن مرتکبین این جنایت بین‌المللی و تکمیل فرایند تعقیب، محاکمه و مجازات آن‌ها، در تمامی تدابیر و اقدامات دو جانبه و بین‌المللی با یکدیگر همکاری کنند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار