نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم

تأکید امیرعبداللهیان بر حمایت از ثبات لبنان

تأکید امیرعبداللهیان بر حمایت از ثبات لبنان وزیر امور خارجه در دیدار همتای لبنانی ضمن تأکید بر حمایت از ثبات لبنان، از همه طرف‌های لبنانی برای گفتگو به منظور تکمیل روند سیاسی در این کشور دعوت کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۱ - ۲۳ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 13
کد خبر: ۱۶۸۱۲۰

به گزارش راهبرد معاصر، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که شب گذشته در رأس هیأتی و در پاسخ به دعوت «عبدالله بوحبیب» همتای لبنانی وارد بیروت شد، پیش از ظهر امروز (جمعه) ۲۳ دی ماه با همتای لبنانی دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار موضوعات مورد اهتمام دو کشور در حوزه دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

امیرعبداللهیان در این دیدار ضمن تبریک سال نو میلادی به همتای خود و نیز دولت و ملت لبنان، بر اصل دائمی حمایت جمهوری اسلامی ایران از ثبات و امنیت لبنان تأکید کرد و ضمن دعوت از همه طرف‌های لبنانی به گفت‌وگو برای تکمیل روند سیاسی در لبنان، خاطرنشان کرد: تجارب گذشته در لبنان نشان می‌دهد که برغم فراز و نشیب‌ها، جریان های سیاسی با حکمت و درایتی که دارند، به توافق ملی به نفع ملت لبنان دست می‌یابند.

رئیس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران ضمن تأکید بر حمایت ایران از روند سیاسی و ثبات و استقرار در لبنان و همچنین عدم مداخله در امور داخلی این کشور، ابراز اطمینان کرد که انتخاب رئیس جمهور با هوشیاری و حکمت و تدبیر گروه‌های لبنانی در سریع‌ترین زمان انجام خواهد شد.

امیرعبداللهیان همچنین با تأکید بر آمادگی کمک جمهوری اسلامی ایران برای کاهش آلام مردم لبنان در خصوص مشکل برق و انرژی افزود: برای کمک به تعمیر نیروگاه‌های برق لبنان و نیز احداث نیروگاه‌های جدید در این کشور، آمادگی داریم.

وی همچنین ابراز امیدواری کرد که با تشکیل دولت جدید لبنان، نشست کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و لبنان هر چه سریع‌تر برگزار شود.

وزیر امور خارجه همچنین همتای لبنانی را در جریان آخرین وضعیت روند مذاکرات رفع تحریم‌ها و نیز گفت‌وگوها با عربستان سعودی قرار داد و تحولات یمن و فلسطین هم از دیگر موضوعات مورد گفت‌وگوی دو وزیر خارجه بود.

* قدردانی از حمایت‌های ایران

«عبدالله بوحبیب» وزیر امور خارجه لبنان نیز در این دیدار ضمن ابراز خرسندی از دیدار مجدد با امیرعبداللهیان، از حمایت جمهوری اسلامی ایران از ثبات لبنان قدردانی کرد و گفت: لبنان نیز به نوبه خود از ثبات در ایران حمایت می‌کند.

بوحبیب با استقبال از گسترش همکاری‌های لبنان با جمهوری اسلامی ایران در زمینه‌های مختلف، از حمایت دائمی جمهوری اسلامی ایران از ثبات و استقرار در لبنان و حسن‌نیت ایران در کمک به حل مشکلات اقتصادی لبنان تشکر کرد و افزود: از برگزاری نشست کمیسیون مشترک دو کشور بعد از تشکیل دولت جدید در لبنان استقبال می‌کنیم./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار