استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد عراقچی: بعد از سال‌های طولانی، دیپلماسی ایران و مصر وارد مرحله جدیدی شده است عراقچی عازم بیروت شد قالیباف در ادامه سفر به آمریکای لاتین به هاوانا رسید رد ادعای تکراری شورای همکاری خلیج فارس راجع به جزایر سه‌گانه ایرانی گروسی: دیداری به موقع با عراقچی داشتم + جزئیات عراقچی در کنفرانس خبری با وزیر خارجه مصر: با گروسی دیدار کردم/ نمی‌توان حق غنی‌سازی را از ایران گرفت قاهره: از حل و فصل مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران حمایت می‌کنیم دیدار عراقچی با رئیس‌جمهور مصر گروسی: اراده سیاسی لازم در تهران و واشنگتن برای حصول توافق وجود دارد منبع مطلع ایرانی: پیشنهاد مکتوب آمریکا بسیار دور از مبنایی منصفانه برای سازش است گردان شهدای الاقصی: تجمع خودرو‌های دشمن در خان‌یونس را هدف قرار دادیم بقائی: گزارش آژانس بزرگنمایی برخی از موارد فنی است / دوگانه رفع تحریم‌ها و توقف غنی‌سازی را نخواهیم پذیرفت

پل رایان: ترامپ یک بازنده قطعی است

رئیس جمهوریخواه اسبق مجلس نمایندگان آمریکا دونالد ترامپ را مقصر اصلی شکست‌های انتخاباتی سال‌های اخیر این حزب دانست.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۳ - ۲۴ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 14
کد خبر: ۱۶۸۱۸۶

به گزارش راهبرد معاصر، «پل رایان»، رئیس جمهوریخواه اسبق مجلس نمایندگان آمریکا در پی شکست‌های انتخاباتی سال‌های اخیر این حزب، دونالد ترامپ را «بازنده مسلم» دانست.

 

پل رایان در مصاحبه با شبکه «سی.ان.ان» درباره این رئیس جمهور سابق آمریکا گفت: «او به سرعت در حال کم‌اهمیت شدن است. او یک بازنده مسلم است. او باعث شد ما مجلس نمایندگان را در انتخابات 2018 از دست بدهیم. او موجب شد ما در انتخابات 2020 کاخ سفید را از دست بدهیم. او باعث شد ما مجلس سنا را بارها از دست بدهیم.»

 

به اعتقاد این نماینده جمهوریخواه سابق مجلس نمایندگان آمریکا، با توجه به تمرکز کردن بیشتر جمهوریخواهان بر مسائلی همچون مسئولیت‌پذیری مالی و کمتر شدن تمرکز آنها روی شخصیت‌ها، دونالد ترامپ نخواهد توانست نامزد نهایی این حزب برای انتخابات ریاست جمهوری بعدی شود.

 

به نوشته پایگاه «هیل»، او اضافه کرد: «فکر می‌کنم ما از ترامپ گذر می‌کنیم. من واقعا فکر می‌کنم این اتفاق می‌افتد. من صادقانه نمی‌توانم تصور کنم او نامزد ریاست جمهوری حزب شود.»

 

ترامپ تا کنون تنها چهره شناخته شده حزب جمهوریخواه آمریکا بوده که رسما نامزدی خود برای انتخابات ریاست جمهوری 2024 آمریکا اعلام کرده است؛ با این حال تعدادی از چهره‌های شناخته شده دیگر حزب جمهوریخواه آمریکا هم اعلام نامزدی خود برای کاخ سفید را در نظر دارند.

 

پل رایان در ماه‌های اخیر دونالد ترامپ را هدف انتقادات خود قرار داده است. او در ماه اکتبر گفت، تا انتخابات ریاست جمهوری 2024 آمریکا «بازنده بودن ترامپ در انتخابات واضح خواهد شد» و مجددا پیش‌بینی کرد جمهوریخواهان یک نامزد ریاست جمهوری متفاوت را برگزینند.

 

پل رایان در سال 2018 تصمیم گرفت دیگر نامزد کرسی مجلس نمایندگان آمریکا نشود و به عنوان معاون رئیس شرکت «تنیو»، فعال در زمینه مشاوره روابط عمومی کار می‌کمند.

 

پل رایان در ادامه این مصاحبه درباره هرج و مرج اخیر در روند تعیین رئیس دور جدید مجلس نمایندگان آمریکا که برای نخستین بار در چند دهه اخیر با برگزاری 15 دور رای گیری نهایی شد واکنش نشان داد و گفت، این اتفاق نشان داد که جمهوریخواهان حاضر هستند دوباره تبدیل به حزبی با مسئولیت‌پذیری مالی و دولت محدود شوند.

 

«کوین مک‌کارتی»، رئیس جمهوریخواه جدید مجلس نمایندگان آمریکا، بعد از دادن امتیازات بزرگ به گروهی از مخالفان جمهوریخواهش توانست در رای‌گیری برای انتصاب در این سمت آرای لازم را کسب کند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار