واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

سازمان ترامپ به ۱۵ سال فرار مالیاتی محکوم شد

مقامات قضایی ایالت نیویورک در جلسه دادگاه سازمان ترامپ را به ۱۵ سال فرار مالیاتی محکوم کردند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۵ - ۲۳ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 13
کد خبر: ۱۶۸۱۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ یک قاضی ایالت نیویورک پس از آنکه هیئت منصفه در منهتن دو عضو سازمان ترامپ را در ۱۷ مورد کیفری متهم شناخت، اعلام کرد سازمان ترامپ به دلیل ۱۵ سال فرار مالیاتی باید محکوم شود.

به گزارش خبرگزاری رویترز، این حکم سه روز پس از آن صادر شد که خوان مرچن، قاضی دادگاه کیفری منهتن، آلن وایسلبرگ را که حدود نیم قرن مدیر ارشد مالی سابق دونالد ترامپ بود پس از شهادت وی علیه رییس جمهور سابق آمریکا به ۵ ماه حبس محکوم کرده بود.

علی رغم فرار مالیاتی گسترده سازمان ترامپ که یک شرکت خوشه ای با فعالیت محدود است، دادگاه این شرکت را تنها به پرداخت ۱.۶ میلیون دلار جریمه نقدی محکوم کرده است. با این حال این سازمان بیان کرده که قصد دارد درخواست تجدیدنظر خود را برای دادگاه ارسال کند. تا به امروز هیچ فرد دیگری در این پرونده متهم شناخته نشده یا به زندان محکوم نشده است.

دفتر آلوین براگ، دادستان منطقه منهتن می‌گوید در حال حاضر در حال انجام تحقیقات کیفری در مورد اقدامات تجاری ترامپ است.

طبق قانون فدرال آمریکا، سازمان خدمات درآمد داخلی آمریکا (آی‌آراس) می‌تواند پرونده‌های مالیاتی هر شهروند مالیات‌دهنده را به شمار محدودی از قانونگذاران تحویل دهد.

وزارت دادگستری در دولت ترامپ، از تصمیم استیون منوچین، وزیر خزانه‌داری وقت، مبنی بر ارائه ندادن اظهارنامه مالیاتی به کنگره دفاع کرده بود. استدلال منوچین این بود که دموکرات‌ها به دلایل حزبی به دنبال دست یافتن به مدارک مالیاتی‌اند و وی این اختیار را دارد که مانع آن شود.

پس از روی کار آمدن جو بایدن، کمیته امکانات مالی مجلس نمایندگان درخواست را تجدید کرد و کاخ سفید این درخواست را معتبر دانست و در این شرایط وزارت خزانه‌داری چاره‌ای جز تبعیت ندارد. ترامپ سپس در دادگاه تلاش کرد ارائه مدارک مالیاتی خود از وزارت خزانه‌داری به کمیته کنگره را متوقف کند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار