گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

سازمان ترامپ به ۱۵ سال فرار مالیاتی محکوم شد

مقامات قضایی ایالت نیویورک در جلسه دادگاه سازمان ترامپ را به ۱۵ سال فرار مالیاتی محکوم کردند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۵ - ۲۳ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 13
کد خبر: ۱۶۸۱۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ یک قاضی ایالت نیویورک پس از آنکه هیئت منصفه در منهتن دو عضو سازمان ترامپ را در ۱۷ مورد کیفری متهم شناخت، اعلام کرد سازمان ترامپ به دلیل ۱۵ سال فرار مالیاتی باید محکوم شود.

به گزارش خبرگزاری رویترز، این حکم سه روز پس از آن صادر شد که خوان مرچن، قاضی دادگاه کیفری منهتن، آلن وایسلبرگ را که حدود نیم قرن مدیر ارشد مالی سابق دونالد ترامپ بود پس از شهادت وی علیه رییس جمهور سابق آمریکا به ۵ ماه حبس محکوم کرده بود.

علی رغم فرار مالیاتی گسترده سازمان ترامپ که یک شرکت خوشه ای با فعالیت محدود است، دادگاه این شرکت را تنها به پرداخت ۱.۶ میلیون دلار جریمه نقدی محکوم کرده است. با این حال این سازمان بیان کرده که قصد دارد درخواست تجدیدنظر خود را برای دادگاه ارسال کند. تا به امروز هیچ فرد دیگری در این پرونده متهم شناخته نشده یا به زندان محکوم نشده است.

دفتر آلوین براگ، دادستان منطقه منهتن می‌گوید در حال حاضر در حال انجام تحقیقات کیفری در مورد اقدامات تجاری ترامپ است.

طبق قانون فدرال آمریکا، سازمان خدمات درآمد داخلی آمریکا (آی‌آراس) می‌تواند پرونده‌های مالیاتی هر شهروند مالیات‌دهنده را به شمار محدودی از قانونگذاران تحویل دهد.

وزارت دادگستری در دولت ترامپ، از تصمیم استیون منوچین، وزیر خزانه‌داری وقت، مبنی بر ارائه ندادن اظهارنامه مالیاتی به کنگره دفاع کرده بود. استدلال منوچین این بود که دموکرات‌ها به دلایل حزبی به دنبال دست یافتن به مدارک مالیاتی‌اند و وی این اختیار را دارد که مانع آن شود.

پس از روی کار آمدن جو بایدن، کمیته امکانات مالی مجلس نمایندگان درخواست را تجدید کرد و کاخ سفید این درخواست را معتبر دانست و در این شرایط وزارت خزانه‌داری چاره‌ای جز تبعیت ندارد. ترامپ سپس در دادگاه تلاش کرد ارائه مدارک مالیاتی خود از وزارت خزانه‌داری به کمیته کنگره را متوقف کند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر