محرومیت ۳ ورزشکار ایرانی به دلیل دوپینگ صعود ۱۵ پله‌ای بیرانوند در جدیدترین رنکینگ جهانی عربستان به دنبال شکار ستاره ایرانی / طارمی از اینتر جدا می‌شود؟ زمان واریز کامل کسورات اردیبهشت بازنشستگان کشوری اعلام شد آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد بازگشت دوومیدانی‌کاران به ایران در غیاب حاشیه‌سازان بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر آتش‌سوزی انبار لوازم یدکی خودرو در جاده قدیم کرج آینده مبهم گندوز در پرسپولیس/ احتمال جدایی بیشتر است اینفوگرافیک/ حداقل حقوق برای حذف یارانه چقدر است؟ طوفان سهمگین در سیستان و بلوچستان ۱۵۴۴ نفر را راهی بیمارستان کرد «سیدورف» با استقبال رسمی مدیران استقلال وارد تهران شد + عکس «جان‌پیرو گاسپرینی» سرمربی جدید رم شد گروگانگیری خونین در لنگرود / مردی که می‌خواست همسرش را در خانه آتش بزند در تیراندازی متقابل با ماموران کشته شد تصاویر/ روزنامه‌های ورزشی امروز دوشنبه ۱۲ خرداد

جدایی مهاجم پرسپولیس قطعی شد

دو مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس با پیشنهاد باشگاه های لیگ برتری برای خروج در زمستان روبرو شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۲ - ۲۴ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 14
کد خبر: ۱۶۸۲۱۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ شروع نقل و انتقالات زمستانی لیگ برتر فوتبال در پرسپولیس با تصمیم مستقیم یحیی گل محمدی انجام می‌شود تا لیست ورود و خروج بازیکنان را برای ادامه مسابقات این فصل تنظیم کند.

 

عملکرد ضعیف تعدادی از بازیکنان پرسپولیس باعث شده تا سرمربی سرخپوشان تصمیم قطعی‌اش را برای کنار گذاشتن آنها بگیرد.

 

در این بین بعضی بازیکنان پرسپولیس با پیشنهاداتی از سایر باشگاه‌ها روبرو شده‌اند تا بتوانند نیم فصل دوم به یکی از تیم‌های دیگر لیگ برتر بروند.

 

درخواست‌هایی که هنوز به طور رسمی در اختیار باشگاه قرار نگرفته است اما مدیر برنامه‌های مهدی عبدی و حامد پاکدل به باشگاه اعلام کرده‌اند فولاد، آلومینیوم اراک و مس خواهان جذب دو مهاجم فعلی پرسپولیس هستند.

 

دو مهاجم داخلی پرسپولیس در حالی روبروی در خروج باشگاه قرار گرفته‌اند که در نیم فصل اول به هیچ وجه نتوانستند انتظارات کادر فنی را برآورده کنند تا رفتن آنها دور از باور نباشد.

 

با این حال باشگاه پرسپولیس خواستار نامه نگاری مستقیم باشگاه‌های خواهان این دو مهاجم شده است تا شرایط آنها را بررسی کند. از سوی دیگر خروج هر یک را بر عهده گل محمدی گذاشته است تا درباره جدایی احتمالی دو مهاجم تیمش که جایی در تفکرات فنی او در هفته‌های گذشته نداشته اند تصمیم‌گیری کند.

 

سرمربی سرخپوشان پایتخت هم تصمیم خود برای جدایی قطعی یکی از این مهاجمان را گرفته است اما نفر دوم در صورت جذب گزینه‌های مورد نظر در خط حمله از این تیم به صورت قرضی جدا خواهد شد./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده