وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است دستور معاون پزشکیان برای رفع بوی نامتبوع اتوبان تهران - قم رئیس مجلس سه قانون را ابلاغ کرد

کلیات بودجه 2 بهمن و جزئیات آن ۱۳ اسفند در صحن مجلس به رأی گذشته می‌شود

عضو کمیسیون تلفیق بودجه مجلس گفت: کلیات لایحه بودجه سال ۱۴۰۲ دوم بهمن ماه در صحن مجلس به رأی گذاشته می‌شود و رسیدگی به جزئیات آن در صحن مجلس در ۱۳ اسفند آغاز خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۶ - ۲۶ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 16
کد خبر: ۱۶۸۶۳۶

ب‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ه گزارش راهبرد معاصر؛ حسینعلی حاجی دلیگانی عضو کمیسیون تلفیق بودجه سال ۱۴۰۲ در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس با اشاره به جزئیات برنامه رسیدگی به لایحه بودجه سال آینده در مجلس گفت: پس از بحث و بررسی درباره کلیات لایحه بودجه در کمیسیون تلفیق، رأی‌گیری در مورد کلیات در روز چهارشنبه بیست و هشتم دی ماه در کمیسیون انجام خواهد شد.

 

وی افزود: پس از تصویب کلیات لایحه بودجه سال ۱۴۰۲ در کمیسیون تلفیق، کلیات لایحه بودجه دوم بهمن ماه با حضور رئیس جمهور در صحن مجلس به رأی گذاشته می‌شود و در صورت تصویب جزئیات آن، در کمیسیون تلفیق مورد رسیدگی قرار خواهد گرفت.

 

عضو کمیسیون تلفیق بودجه سال ۱۴۰۲ در مجلس اظهار داشت: پس از تصویب کلیات لایحه بودجه در صحن مجلس، نمایندگان ۱۰ روز فرصت دارند تا نظرات و پیشنهادات خود را درباره جزئیات لایحه بودجه ارائه کنند. کمیسیون‌های تخصصی مجلس نیز ۱۵ روز فرصت دارند تا لایحه بودجه را مورد بررسی قرار داده و نظرات پیشنهادی خود را اعلام کنند.

 

حاجی‌دلیگانی خاطرنشان کرد: کمیسیون تلفیق نیز تا سوم اسفند فرصت دارد تا جزئیات لایحه بودجه را مورد بررسی و تصویب قرار دهد و گزارش آن را به صحنه ارائه کند.

 

عضو کمیسیون تلفیق بودجه سال ۱۴۰۲ در مجلس اظهار داشت: فرصت کمیسیون تلفیق برای بررسی جزئیات لایحه بودجه امسال تمدید نمی‌شود و کمیسیون تلفیق باید در سوم اسفند گزارش بررسی لایحه بودجه را به هیئت رئیسه ارائه کند.

 

حاجی‌دلیگانی خاطرنشان کرد: پس از ارائه گزارش کمیسیون تلفیق از بررسی جزئیات لایحه بودجه، گزارش کمیسیون در سیستم بارگذاری می‌شود و نمایندگان ۱۰ روز فرصت دارند تا گزارش کمیسیون را خوانده و پیشنهادات خود را برای جزئیات لایحه بودجه برای طرح در صحن مجلس ارائه کنند و از سیزدهم اسفند ماه نیز کار بررسی جزئیات لایحه بودجه سال ۱۴۰۲ در صحن مجلس آغاز خواهد شد./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار