زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

انگلیس: اقدامات کافی برای مقابله با ایران صورت نداده‌ایم

رئیس کمیته پارلمانی دفاعی انگلیس در تداوم اظهارات مداخله‌جویانه مقام‌های لندن در امور داخلی ایران، ادعا کرد که دولت این کشور برای مقابله با ایران اقدامات کافی صورت نداده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۸ - ۲۶ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 16
کد خبر: ۱۶۸۷۲۷

به گزارش راهبرد معاصر توبیاس الوود در گفت‌وگو با شبکه رادیویی تایمز مدعی شد که حکومت ایران در نتیجه حوادث اخیر در حال عقب نشینی است و از این جهت «بسیار مهم است که متوجه شویم ایران به چه سمتی حرکت می‌کند.»

وی دولت لندن را متهم کرد که تهدید ادعایی ناشی از ایران را مانند روسیه جدی نگرفته و اقدامات کافی صورت نداده است.

او درحالی این مطلب را بیان کرد که مواضع مداخله‌جویانه لندن در امور داخلی ایران، روابط دو کشور را در ماه‌های اخیر به تنش کشانده است. انگلیس در واکنش به اجرای حکم اعدام علیرضا اکبری جاسوس سرویس اطلاعات مخفی این کشور، دادستان کل ایران را تحریم و سفیرش را از تهران برای انجام رایزنی فراخوانده است.

وزیر امور خارجه انگلیس در توئیتی ادعا کرد: ما رژیم ایران را مسئول می‌دانیم و پاسخ ما محدود به اقدامات امروز نیست. وی مدعی شد که لندن در حال بررسی اقدامات بعدی در واکنش به حکم اکبری است.

این درحالیست که مرکز رسانه قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران روز شنبه اعلام کرد: علیرضا اکبری جاسوس سرویس اطلاعات مخفی انگلیس به دار مجازات آویخته شد.

به گزارش ایرنا از مرکز رسانه قوه قضاییه، حکم علیرضا اکبری فرزند علی دارای تابعیت مضاعف ایرانی-انگلیسی که به اتهام افساد فی‌الارض و اقدام گسترده علیه امنیت داخلی و خارجی کشور از طریق جاسوسی برای دستگاه اطلاعاتی دولت انگلیس در ازای دریافت دستمزد به مبالغ یک میلیون و ۸۰۵‌ هزار یورو، ۲۶۵ هزار پوند انگلیس و ۵۰ هزار دلار آمریکا به مجازات اعدام محکوم شده بود، اجرا شد.

براساس دادنامه صادره، اقدامات محکوم در سال‌های گذشته علیه امنیت ملی کشور، جاسوسی به نفع کشور انگلیس، ارتباطات با سرویس جاسوسی MI۶ و تعداد ملاقات‌های وسیع با افسران اطلاعاتی دشمن در کشورهای مختلف و مدت طولانی جاسوسی، مصداق جنایت گسترده علیه امنیت داخلی و خارجی کشور است، به گونه‌ای که موجب اخلال شدید در نظم عمومی کشور در حد وسیع شده است.

همچنین اقدامات سرویس جاسوسی انگلیس در این پرونده نشان دهنده ارزش محکوم، اهمیت دسترسی‌های او و اعتماد دشمن به وی بوده است./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر