گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

تحرکات ضد ایرانی در آستانه آغاز مذاکرات وین

در آستانه آغاز مذاکرات ایران و گروه ۱+۴ برای رفع تحریمها، وزرای خارجه انگلیس و رژیم صهیونیستی در یک یادداشت مشترک در روزنامه تلگراف بر عزم دو طرف برای مقابله با ایران تاکید کردند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۴ - ۰۸ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 29
کد خبر: ۱۱۱۵۱۱

به گزارش راهبرد معاصر، در آستانه نشست ایران و گروه ۱+۴ در وین برای رفع تحریم‌های اقتصادی علیه ایران، «لیز تراس» و «یائیر لاپید» وزرای خارجه انگلیس و رژیم صهونیستی در یادداشتی در روزنامه تلگراف بر تعهد دو طرف برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای تاکید کردند.

تراس و لاپید در یادداشت خود آورده‌اند، «لندن و تل آویو شب و روز برای مقابله با دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای با یکدیگر کار خواهند».

آن‌ها در این یادداشت همچنین مدعی شده‌اند، زمان در حال سپری شدن است و ما نیازمند همکاری نزدیک با شرکا و دوستانمان برای مقابله با جاه طلبی‌های ایران خوانده اند، هستند.

لیز تراس و یائیر لاپید درحالی این یادداشت را در روزنامه تلگراف منتشر کرده اند که قرار است روز دوشنبه با یکدیگر دیدار و رایزنی کنند.

دستور کار اصلی دیدار‌های لاپید که یک شنبه شب وارد لندن شده است موضوع ایران است.

وزارت خارجه اسرائیل در بیانیه‌ای درباره سفر یائیر لاپید به لندن گفته، تمرکز وزیر خارجه در این سفر بر مذاکرات وین است و در کنار آن روابط دوجانبه نیز پیگیری خواهد شد.

براساس گزارش کانال ۱۳ رژیم صهیونیستی، یکی از اهداف اصلی دیدار‌های لاپید با «بوریس جانسون» و سپس «امانوئل ماکرون» رهبران انگلیس و فرانسه «اطمینان از پابرجا ماندن تحریم‌های بانکی علیه ایران است».

لاپید قرار است بعد از انگلیس به فرانسه نیز سفر کند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر