بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس درباره مراسم تشییع رهبر شهید؛ امت اسلامی در درد‌های بزرگ، به ریشه‌های مشترک خود بازمی‌گردد نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه

توضیحات رئیس کمیسیون تلفیق درباره کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۲

توضیحات رئیس کمیسیون تلفیق درباره کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۲ سیدشمس‌الدین حسینی در پایان نشست بررسی کلیات بودجه ۱۴۰۲ در کمیسیون تلفیق با بیان اینکه ما با در نظر گرفتن مجموع شرایط، کلیات بودجه ۱۴۰۲ را به تصویب رساندیم، گفت: هیچ کس حتی رئیس سازمان برنامه و بودجه نیز این ادعا را ندارد که لایحه فعلی ایده‌آل است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۳ - ۲۷ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 17
کد خبر: ۱۶۸۸۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، سیدشمس‌الدین حسینی رئیس کمیسیون تلفیق بودجه 1402 کل کشور در پایان نشست این کمیسیون که در نهایت با موافقت اعضای کمیسیون تلفیق با کلیت بودجه سال آتی همراه بود گفت: ما ابتدا باید کلیت را حداکثر ظرف 5 روز در کمیسیون مورد بررسی قرار می‌دادیم. به همین خاطر جلسات سه شیفتی را در 4 روز گذشته برگزار کردیم.

وی افزود: مطابق قانون آیین نامه داخلی مجلس رسیدگی به لایحه بودجه دو شوری است و ابتدا باید کلیت آن مورد بررسی در صحن کمیسیون قرار می‌گرفت و در صورت موافقت اعضا با کلیت لایحه، آن را به صحن برای رای‌گیری ارسال می‌کردیم. در صورتی که کلیت لایحه در صحن مجلس نیز از سوی نمایندگان به تصویب برسد، کمیسیون تلفیق در شور دوم به بررسی جزئیات بودجه می‌پردازد. 

رئیس کمیسیون تلفیق بودجه 1402 خاطرنشان کرد: ما در این 4 روز تمامی موارد مصارف و منابع بودجه عمومی و شرکت‌های دولتی و اعتبارات استانی و هدفمندی یارانه‌ها را به دقت مورد بررسی قرار دادیم. با گزارش‌هایی که وزرای اقتصادی دولت از جمله وزرای اقتصاد، کار و رفاه اجتماعی، بهداشت، و رئیس کل بانک مرکزی و مسئولان سازمان برنامه و بودجه و همچنین مرکز پژوهش‌های مجلس در این چند روز ارائه کردند، فرصتی فراهم شد تا نمایندگان با اطمینان در خصوص جزئیات جداول کلان لایحه قرار بگیرند و در نهایت کلیات لایحه با 70 درصد آرا به تصویب رسید. 

حسینی تصریح کرد: ما با در نظر گرفتن مجموع شرایط، کلیات بودجه 1402 را به تصویب رساندیم. به هر حال هیچ کس حتی رئیس سازمان برنامه و بودجه نیز این ادعا را ندارد که لایحه فعلی ایده‌آل است. 

وی یادآور شد: بر اساس آیین نامه داخلی مجلس، اولین دستور کار جلسه علنی بعدی مجلس، بررسی کلیات لایحه بودجه خواهد بود./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار