تعلیق موقت فعالیت فرودگاه بین‌المللی ملک خالد در ریاض پس از حمله لغو پرواز‌های ترکیه، قطر و کویت به فرودگاه ریاض ترامپ: وقت رئیس‌جمهور جدیدی برای اوکراین رسیده است هشدار امنیتی آمریکا و انگلیس به شهروندان خود در ریاض واکنش کاظم جلالی به دیدار روسای جمهور ایران و روسیه بقائی: فرانسوی‌ها صلح را برای همه نمی‌خواهند ارتش یمن:شکست مجدد سعودی در باب‌المندب/ دهها مزدور به هلاکت رسیدند اعتراف ترامپ به خسارات سیاسی جنگ با ایران وقوع حادثه دریایی در نزدیکی سواحل امارات طوفان‌الاقصی؛ لحظه‌ای که جغرافیای قدرت در غرب آسیا شکست پنهان‌کاری پنتاگون درباره خسارات جنگ با ایران اشتباهات محاسباتی نتانیاهو از عملیات طوفان الاقصی پاکستان: گزارش‌ها درباره استفاده از جنگنده‌های ما علیه یمن «جعلی» است عربستان سعودی حمله به فرودگاه ریاض را تأیید کرد جنگ علیه ایران قیمت سوخت را به گوگل مپ کشاند پنتاگون: تیرباران «نضال حسن» به صورت زنده پخش می‌شود

توجیه جدید کره‌ای‌ها درباره اظهارات ضدایرانی یون

توجیه جدید کره‌ای‌ها درباره اظهارات ضدایرانی یون اظهارات نسنجیده «یون سوک یئول» که طی روزهای اخیر واکنش‌های زیادی را به همراه داشته است، همچنان موضوع رسانه‌های کره‌ای است به طوریکه مقام‌های کره جنوبی به توجیه این سخنان ادامه می‌دهند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۹ - ۲۹ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 19
کد خبر: ۱۶۹۱۹۲

به گزارش راهبرد معاصر در همین راستا،‌«کیم بیونگ مین» سخنگوی سابق ستاد یون در پیامی مدعی شده است که رئیس‌جمهور کره جنوبی در اظهارات خود در کشور امارات عربی متحده برای مدت کوتاهی پس از گفتن این جمله «ایران دشمن امارات متحده عربی است» مکث کرد و سپس به جای دشمن از لفظ «بزرگ‌ترین تهدید» استفاده کرد.

این مقام کره‌ای گفته است که مکث رئیس‌جمهور کره جنوبی بعنوان نوعی «اصلاح کردن» عبارت بوده است و احتمالاً وی فهمیده است که استفاده از لفظ «دشمن نامناسب» بوده است.

کیم ادامه داده است که یون شیوه صحبت کردن خاصی دارد و پس از گذراندن زمان طولانی کار کردن با وی می‌داند که چگونه اظهارنظرات رئیس‌جمهور کره جنوبی را تفسیر کند.

رئیس‌جمهور کره جنوبی در سفر اخیرش به امارات در اظهاراتی تفرقه افکنانه سعی کرد کابوس این کشور از کره شمالی را به روابط ایران و امارات تعمیم دهد. اقدام او به گزافه‌گویی علیه جمهوری اسلامی ایران که ایران را دشمن امارات و تهدیدی برای این کشور خطاب کرد.

مقام‌های جمهوری اسلامی از جمله «ناصر کنعانی» سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران به این اظهارات واکنش نشان داد و خواستار توضیح مقام‌های سئول درباره این اظهارات شدند.

در پی واکنش ایران، وزارت خارجه کره جنوبی هم به دنبال تلطیف فضا و رفع سوء تفاهم برآمد و طرح این اظهارات را در راستای تهییج و تشویق نظامیان کره جنوبی و در تشریح وضعیت امنیتی پیچیده منطقه اعلام کرد.

در همین خصوص خبرگزاری «یونهاپ»، به نقل از یک مقام وزارت خارجه کره بدون ذکر نام و سمتش اعلام کرد: «دولت کره [جنوبی] تمایل دارد روابط دوجانبه دوستانه با ایران را که محکم هستند، بیش از پیش توسعه دهد».

در ادامه واکنش‌ها به اظهارات ضدایرانی یون، ایران و کره جنوبی نمایندگان یکدیگر را به دلیل اظهارات یون سوک-یول رئیس‌جمهور کره جنوبی که «ایران را دشمن امارات» توصیف کرده بود، احضار کردند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار