ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

تلاش‌های نافرجام کره جنوبی برای بالا بردن نرخ فرزندآوری

کره جنوبی یکی از پائین‌ترین آمار‌های زاد و ولد را در جهان داراست‏‏، حال دولت این کشور در تلاش است تا آمار زاد و ولد را در این کشور بالا ببرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۳ - ۱۴ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 04
کد خبر: ۱۶۶۸۷۱

به گزارش راهبرد معاصر، از آنجا که کره جنوبی یکی از پائین‌ترین آمار‌های زاد و ولد را در جهان داراست‏‏، دولت این کشور تلاش دارد تا این وضعیت را تغییر دهد. دولت سئول برای دستیابی به این هدف و ترغیب جوانان به ازدواج کردن و تشکیل خانواده‏، کمک‌ها و حمایت‌ها در زمینه مراقبت از کودک را افزایش داده است.

 

براساس گزارش الجزیره انگلیسی، نخستین نوزادانی که در سال نو (میلادی) در کره جنوبی به دنیا آمد‎‎ند: آن‌ها دوقلویی هستند که یکی از آن‌ها در آغوش پدر و دیگری در آغوش مادربزرگش آرام گرفته اند. این صدای آغاز زندگی آن‌ها در کشوری است که از سال ۲۰۲۰ رشد جمعیت منفی پیدا کرده است‎. یعنی اینکه شمار فوتی‌ها در این کشور همواره بیشتر از شمار متولدین است. رئیس جمهور کره جنوبی می‌گوید دولت در ۱۶ سال گذشته‏ بیش از ۲۲۰ میلیارد دلار برای کمک به بالا رفتن نرخ زاد و ولد هزینه کرده است.

 

یون سوک یئول‏، رئیس جمهور کره جنوبی درخصوصاین سیاست گفت: ما به سیاست‌های موثری نیاز داریم که برپایه عوامفریبی استوار نباشد‏، بلکه پایه آن علم و آگاهی و آمار باشد. به هر حال، تخفیف‌ها و امتیاز‌ها ادامه خواهند یافت.

 

از روز یکم ژانویه (۲۰۲۳) مادران در کره جنوبی هر ماهه برای هر فرزند معادل ۵۵۰ دلار آمریکا دریافت خواهند کرد. قرار است این رقم تا سال آینده به (معادل) ۸۰۰ دلار افزایش یابد. برای کسانی که ساکن این منطقه از سئول - منطقه ”کاندن“ - که پائین‌ترین میزان زاد و ولد را در سئول داراست - باشند‏، جایزه یک مرتبه‌ای ۱۵۰۰ دلار در انتظار آنهاست و این رقم چنانچه فرزند تازه متولد شده‏، سومین یا چهارمین فرزند باشد‏، بالاتر می‌رود.

 

یک جامعه شناس با بیان اینکه دولت کره جنوبی نتوانسته است به هدف مدنظرش دست یابد، به کودکان و نوجوانانی اشاره می‌کند که درآمد پائینی دارند و دورنمای روشن و باثباتی در پیش رویشان نیست‏، وضعیتی که سبب افزایش رقابت و بالا رفتن بی اعتمادی میان نسل‌ها می‌شود.

 

با افزایش یافتن طول عمر، اقتصاددانان پیش بینی می‌کنند تا سال ۲۰۵۰ برای هر یکصد خانواده کارگر کره‌ای ۷۶ نفر هم از گروه کودکان و هم از گروه سالمندان وابسته خواهند بود. حال دولت باید تصمیم بگیرد چگونه از به هم خوردن توازن جمعیتی جلوگیری کند تا از تبدیل شدن آن به جنگ بر سر منابع محدود پیشگیری شود./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار