پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

بالگردهای انگلیسی در راه اوکراین

بالگردهای انگلیسی در راه اوکراین به رغم هشدار روسیه به غرب درباره تحریک اوکراین برای حمله به «کریمه»، انگلیس تعدادی بالگرد نظامی ویژه جنگ‌های دریایی به اوکراین تحویل داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۷ - ۰۲ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 22
کد خبر: ۱۶۹۵۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، در حالی که فشارهای غرب علیه روسیه ادامه دارد، انگلیس بالگردهای تحت لیسانس آمریکا به نام «sea king» (پادشاه دریا) را به اوکراین تحویل داد.

 

«اولکسی رزنیکوف» وزیر دفاع اوکراین اعلام کرد که انگلیسی‌ها به این کشور بالگردهای جدیدی تحویل دادند و این بالگردها در نزدیکی پایگاه نظامی اوکراین در دریای سیاه مستقر شده است.

 

رزنیکوف در پیامی توییتری به تعداد بالگردهای اعطایی انگلیس اشاره نکرد اما گفت که نوع آن «sea king» (پادشاه دریا) است که تحت لیسانس آمریکا در انگلیس و چند کشور دیگر ساخته می‌شود.

 

وزیر دفاع اوکراین این اقدام انگلیس را «تقویت کننده قوی برای نیروی دریایی اوکراین» خواند و ضمن تشکر از «بن والاس» وزیر دفاع انگلیس افزود: «همکاری ما همچنان افزایش خواهد یافت. در کنار هم دریاها و اراضی سراسر اروپا را امن خواهیم کرد».

 

بن والاس وزیر دفاع انگلیس ماه نوامبر سال گذشته بود که اعلام کرد که این کشور سه بالگرد جدید sea king به اوکراین ارائه خواهد داد.

 

این بالگرد ساخت شرکت آمریکایی «سیکورسکی»، اولین بالگرد آبی-خاکی دنیا محسوب و تحت لیسانس آمریکا در انگلیس، ایتالیا، کانادا و ژاپن تولید می‌شود. از این بالگرد برای اقداماتی از قبیل جنگ‌های ضد زیردریایی استفاده می‌شود.

 

اقدام انگلیس در دادن این بالگرد در شرایطی انجام می‌شود که کشورهای غربی از ابتدای جنگ روسیه و اوکراین در حال ارائه حمایت‌های تسلیحاتی همه جانبه به کی‌یف هستند.

 

اطلاع رسانی وزیر دفاع اوکراین درباره رسیدن بالگرد اعطایی انگلیس به دریای سیاه در شرایطی انجام شده که حمایت‌های تسلیحاتی غرب از اوکراین برای بازپس گیری شبه جزیره کریمه، هشدار روسیه را در پی داشته است.

 

مسکو شبه جزیره کریمه را که در سال ۲۰۱۴ بعد از برگزاری یک همه پرسی از اوکراین جدا و به فدراسیون روسیه ملحق شد، بخشی از خاک روسیه می‌داند.

 

«دیمیتری پسکوف» سخنگوی کاخ کرملین (ریاست جمهوری روسیه) پیش از این در این باره گفته بود: «ارائه سلاح به اوکراین برای حمله به سرزمین روسیه، به معنای رساندن درگیری به سطح جدیدی است. هرگونه حمله اوکراین به کریمه بسیار خطرناک خواهد بود»/ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار