حزام الاسد: شهر تعز را باید آزاد شده تلقی کنیم برتری دموکرات‌ها با ۱۱ کرسی بیشتر در مجلس نمایندگان آمریکا طبق نظرسنجی سی‌بی‌اس حزب الله لبنان: مقاومت گزینه‌ای ملی برای آزادسازی جنوب لبنان است نامزدی کندی برای ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۸ هکری که در سرقت اطلاعات اف‌بی‌آی دست داشت، در اردن دستگیر شد غریب‌آبادی: نظرات آمریکا درباره طرح هفت‌روزه ایران در حال بررسی است اولین هواپیمای ایرانی در فرودگاه نجف به زمین نشست / از سرگیری پرواز‌های دو کشور وزیر خارجه ارمنستان به تهران سفر می‌کند دومین نفتکش در تنگه هرمز منفجر شد توئیت ولایتی با کنایه به امارات و میزبانی از ترامپ: همسایه می‌ماند و مهمان می‌رود! عقب‌نشینی ناو آیزنهاور به ویرجینیا پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود!

بوریس جانسون: هر کاری بتوانم برای اوکراین انجام می‌دهم

بوریس جانسون: هر کاری بتوانم برای اوکراین انجام می‌دهم بوریس جانسون در دیدار با زلنسکی گفته است هر کاری که از دستش بر می‌آید برای اوکراین انجام خواهد داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۷ - ۰۲ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 22
کد خبر: ۱۶۹۶۶۲

به گزارش راهبرد معاصر «بوریس جانسون» نخست وزیر مستعفی انگلیس روز یکشنبه به اوکراین سفر کرد و در کی‌یف با «ولودمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین گفت‌وگو کرد.

جانسون در دوران نخست وزیر خود در انگلیس تلاش‌ زیادی برای کمک به اوکراین انجام داده بود و تحریم‌های زیادی را نیز علیه روسیه اعمال کرد.

انگلیس در حال حاضر و در دوران نخست وزیری «ریشی سوناک» نیز کمک‌ها به اوکراین را ادامه داده است.

پیشتر «اولکسی رزنیکوف» وزیر دفاع اوکراین اعلام کرد که انگلیسی‌ها به این کشور بالگردهای جدیدی تحویل دادند و این بالگردها در نزدیکی پایگاه نظامی اوکراین در دریای سیاه مستقر شده است.

رزنیکوف در پیامی توییتری به تعداد بالگردهای اعطایی انگلیس اشاره نکرد اما گفت که نوع آن «sea king» (پادشاه دریا) است که تحت لیسانس آمریکا در انگلیس و چند کشور دیگر ساخته می‌شود.

وزیر دفاع اوکراین این اقدام انگلیس را «تقویت کننده قوی برای نیروی دریایی اوکراین» خواند و ضمن تشکر از «بن والاس» وزیر دفاع انگلیس افزود: «همکاری ما همچنان افزایش خواهد یافت. در کنار هم دریاها و اراضی سراسر اروپا را امن خواهیم کرد».

بن والاس وزیر دفاع انگلیس ماه نوامبر سال گذشته بود که اعلام کرد که این کشور سه بالگرد جدید sea king به اوکراین ارائه خواهد داد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار