سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

قتل برادر با ضربات چاقو در محله خزانه

مرد جوانی که در جریان درگیری برادر خود را با ضربات چاقو به قتل رسانده بود، در صحنه جنایت بازداشت شد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۲ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 23
کد خبر: ۱۶۹۸۵۰

به گزارش راهبرد معاصر یکشنبه دوم بهمن ماه امسال، درگیری مرگبار ۲ برادر در خانه‌ای در محله خزانه به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ گزارش داده شد که با اعلام این خبر، مأموران کلانتری ۱۶۰ خزانه و تیمی از کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی به‌همراه محمد جواد شفیعی؛ بازپرس ویژه قتل شعبه پنجم دادسرای امور جنایی، راهی محل حادثه شدند و تحقیقات ابتدایی را آغاز کردند.

تیم جنایی پس از حضور در خانه موردنظر با جسد مرد حدوداً ۴۰ ساله‌ای مواجه شدند که از ناحیه سینه و شکم هدف ضربات مهلک چاقو قرار گرفته و به قتل رسیده بود؛ همچنین برادر مقتول که در صحنه جرم با لباس خونی حاضر بود خود را به‌عنوان قاتل معرفی کرد و توسط پلیس دستگیر شد.

تحقیقات تیم بررسی صحنه جرم حکایت از آن داشت، ۲ برادر در این خانه با یکدیگر درگیر شدند که مقتول در جریان این نزاع با ضربات چاقو به قتل رسیده است.

بدین ترتیب قاتل ۳۵ ساله که در ابتدای بررسی‌های صحنه جنایت دستگیر شده بود، هدف بازجویی قرار گرفت؛ وی به تیم تحقیق گفت: برادرم چند سالی می‌شد که درگیر مواد مخدر "شیشه" بود به‌خاطر همین روز حادثه به برادرم اعتراض کردم، اما با پرخاشگری او مواجه شدم که ناگهان او چاقویی از جیب خود در آورد و به‌سمت من حمله کرد.

متهم ادامه داد: در این میان من چاقو را از دست برادرم گرفتم و با همان چاقو چند ضربه به شکم و سینه‌اش وارد کردم؛ همه‌چیز در یک لحظه اتفاق افتاد و قصد به قتل رساندن برادرم را نداشتم!

با دستور محمد جواد شفیعی؛ بازپرس ویژه قتل شعبه پنجم دادسرای امور جنایی، مقتول برای معاینات دقیق‌تر به پزشکی قانونی منتقل شد و متهم نیز برای روشن شدن زوایای پنهان پرونده در اختیار کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی قرار گرفت./تسنیم

ارسال نظر