هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست

سرانجام کودک آزار دیده در کارواش چه شد؟

رییس مرکز آموزشی درمانی شهدای خلیج‌فارس بوشهر گفت: مراقبت‌های درمانی کودک آسیب‌دیده در کارواش با بهبودی وی به پایان رسید.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۹ - ۳۰ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 21
کد خبر: ۱۶۹۹۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ دکتر عاطفه اسفندیاری با بیان جزییات این خبر گفت: با بهبودی این کودک ۸ ساله، مراحل ترخیص وی از بیمارستان صورت گرفت و به سازمان بهزیستی انتقال یافت.

 

او با اشاره به خدمات ارائه ‌شده به این کودک گفت: از بدو ورود این کودک آسیب‌دیده هم‌زمان با ارائه خدمات تخصصی پزشکی، واحد مددکاری بیمارستان نیز خدمات حمایتی را برای وی آغاز کرد.

 

مددکار اجتماعی مرکز آموزشی درمانی شهدای خلیج‌فارس بوشهر نیز گفت: هم‌زمان با انتقال این کودک هماهنگی‌های لازم با اورژانس اجتماعی سازمان بهزیستی بوشهر صورت گرفت و خدمات تخصصی مشاوره‌ای و مددکاری به او ارائه شد.

 

سیمین بهزادی با اشاره به اینکه در تعریف سازمان بهداشت جهانی از مفهوم کودک‌آزاری هرگونه بدرفتاری فیزیکی یا عاطفی، سوءاستفاده جنسی، غفلت یا رفتار همراه با بی‌توجهی یا استثمار تجاری یا انواع استثمار که منجر به آسیب واقعی یا احتمالی به‌ سلامت، بقاء، رشد یا کرامت کودک شود را شامل می‌شود، افزود: بدون هیچ تردیدی وضعیت این کودک ۸ ساله با تعریف سازمان بهداشت جهانی از مفهوم کودک‌آزاری مطابقت داشت.

 

بهزادی عنوان کرد: کودک بلافاصله پس از ویزیت متخصص کودکان در بخش کودکان تحت مراقبت‌های ویژه پرستاری و پزشکی قرار گرفت. در این فاصله توسط متخصصین عفونی، جراحی، ارتوپدی، پوست ویزیت و اقدامات درمانی لازم انجام شد.

 

مددکار مرکز آموزشی درمانی شهدای خلیج‌فارس بوشهر خاطرنشان کرد: واحد مددکاری بیمارستان در تمام مدت بستری بیمار را ویزیت کرده و پرسنل واحد مددکاری این مرکز از ابتدا تاکنون در زمینه تأمین مایحتاج مورد نیاز و مشاوره دادن روزانه با کودک همراه بودند.

 

کودک آسیب‌دیده در کارواش که توسط اورژانس اجتماعی به مرکز آموزشی درمانی شهدای خلیج‌فارس منتقل‌شده بود پس از گذراندن دوره درمانی یک‌ماهه با بهبودی کامل از مرکز آموزشی درمانی شهدای خلیج‌فارسی بوشهر، ترخیص و به بهزیستی انتقال یافت.

 

چندی پیش کودک پنج ساله بی سرپرستی در یک کارواش در شهر بوشهر محبوس شده و مورد آزار و اذیت جسمی و روانی قرار گرفت. این کودک در انباری یک ماشین شویی زندانی و شکنجه شده بود اما توسط ماموران نجات یافته و تحویل بهزیستی داده شد.

 

در ابتدا کودک با آثار ضرب و جرح و شکنجه بر تن نحیفش به بیمارستان خلیج فارس بوشهر منتقل شد. طبق گفته‌های شاهد ماجرا این پسربچه از ناحیه سر، دست و دندان دچار آسیب‌های جدی شده بود.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار