بارش‌ها از فردا آغاز می‌شوند / برف و باران در گستره وسیعی از کشور رد پای طوفان نوح در آثار سومری، آزتک‌ها و اینکا‌ها کشف پولشویی به میزان ۵۷۰ سکه طلا در یزد صدور هشدار تشدید سامانه بارشی؛ هشدار بارش برف و تگرگ در ۱۶ استان کشور کندوان از فردا مسدود می‌شود تاریخ برگزاری و دریافت کارت شرکت در آزمون انتخاب سردفتر ازدواج و طلاق مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها یکشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ فعالیت سامانه بارشی جدید از فردا یکشنبه تا روز چهارشنبه؛ هشدار بارش برف و باران یوتیوبر پر سر و صدا دستگیر شد/ ۳ سال حبس برای شکارچی بلاگر ۲ نفر از عوامل برگزاری ماراتن کیش بازداشت شدند تمامی مقاطع مدارس البرز فردا تعطیل شد جزئیات مهم از انهدام شبکه گسترده کلاهبرداری تلگرامی آلودگی هوا چطور باعث مرگ می‌شود؟ معاون وزیر بهداشت: نیمی از کارکنان وزارت بهداشت زنان هستند طرح اجباری که ترافیک تهران را بیش از ۵۰ درصد کم کرد قانون مهریه با هدف کاهش زندانیان مالی انجام شده است

ساخت ۳۶۰ هزار واحد مسکن از سوی کمیته امداد

۳۶۰ هزار واحد مسکونی مددجویان در قالب طرح نهضت ملی مسکن ساخته می شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۰ - ۰۵ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 25
کد خبر: ۱۷۰۲۷۱

به گزارش راهبرد معاصر سیدمرتضی بختیاری،رئیس کمیته امداد در سفر به استان کرمان در دیدار با محمدمهدی فداکار، استاندار این استان با بیان اینکه در استان کرمان در مجموع بیش از ۱۱۸ هزار خانوار تحت حمایت این نهاد قرار دارند، افزود: در سرفصل های مختلف به این ولی‌نعمتان خدمات ارائه می‌شود.

وی از حمایت کمیته امداد استان کرمان از ۹۱۶۳ یتیم و ۱۳ هزار و ۹۳ فرزند محسنین خبر داد و افزود: این ایتام و فرزندان محسنین توسط ۶۶ هزار و ۴۱۳ حامی خیر حمایت می شوند.

بختیاری کمک حامیان طرح اکرام استان کرمان در سال گذشته را ۱۲۰ میلیارد و ۷۱۱ میلیون تومان اعلام و بیان کرد: در ۱۰ ماهه امسال نیز حامیان نیکوکار ۱۰۲ میلیارد و ۳۶۵ میلیون تومان به ایتام و فرزندان محسنین تحت حمایت خود مساعدت کرده‌اند.

رئیس کمیته امداد در ادامه به عملکرد حوزه اشتغال کمیته امداد استان کرمان اشاره و خاطرنشان کرد: از ۲۴ هزار و ۵۰ سهمیه اشتغال اختصاص یافته به استان کرمان در سال جاری، طی ۱۰ ماهه امسال ۱۸ هزار و ۱۳۷ فرصت شغلی با اعتباری حدود ۸۶۴ میلیارد تومان محقق شده است.

وی به اقدامات انجام شده در حوزه مسکن مددجویان در استان کرمان نیز پرداخت و گفت: طی ۱۰ ماهه امسال ۱۰۴۴ واحد مسکن روستایی و ۹۰۹ واحد مسکن شهری مددجویان در استان کرمان افتتاح شده است.

وی با اشاره به حمایت کمیته امداد استان کرمان از ۵۱ هزار دانش آموز، ۳۲۰۰ دانشجو و ۴۲۵ نخبه، گفت: ۴۵۰ مرکز نیکوکاری در استان کرمان در سرفصل‌های مختلف با کمیته امداد همکاری دارند.

بختیاری در ادامه با بیان اینکه فردا ششم بهمن‌ماه ۴۲ هزار سری جهیزیه در سطح کشور توزیع می‌شود، تاکید کرد: از این تعداد دو هزار سری جهیزیه در سطح استان کرمان به زوجین تحت کمیته امداد استان کرمان اهدا می‌شود.

رئیس کمیته امداد از ساخت ۳۶۰ هزار واحد مسکونی در قالب طرح نهضت ملی مسکن با همکاری دولت برای مددجویان تحت حمایت کمیته امداد خبر داد و گفت: با حمایت استان کرمان تعدادی از این واحدها در سطح استان کرمان ساخته می‌شود./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار