به گزارش راهبرد معاصر؛ سید مرتضی بختیاری امروز در مراسم جشن خودکفایی ۵۰۰۰ مجری طرح اشتغال کمیته امداد امام خمینی(ره) در استان گیلان، با اشاره به جایگاه قابل قبول این استان در حوزه اشتغال و کارآفرینی، اظهار کرد: به کارآفرینان خودمان افتخار می کنیم.
وی با اشاره به تاکید رهبر انقلاب در مردادماه سال ۹۸ به کمیته امداد مبنی بر ضرورت توانمندسازی مددجویان، افزود: توانمندسازی و ایجاد درآمد با ثبات همراه با رعایت تکریم در صدر برنامه های کمیته امداد است.
رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) توانمندسازی مددجویان را اولویت اول این نهاد دانست و تصریح کرد: توانمندسازی به معنی قطع حمایت ها نیست و لذا حمایت از سالمندان و بیماران صعب العلاج ادامه دارد، اما جوانان باید در چرخه اشتغال قرار بگیرند و خوشبختانه جامعه هدف کمیته امداد استقبال خوبی داشته است.
بختیاری ماموریت توانمندسازی را دارای سه رکن اشتغال، مسکن و فرهنگ خوداتکایی دانست و متذکر شد: بدون فرهنگ خوداتکایی در اشتغال و مسکن موفق نخواهیم بود و لذا در هر سه رکن اقدامات ارزشمندی انجام شده و در راستای اولین جلسه شورای عالی اشتغال دولت سیزدهم، کمیته امداد مکلف به ایجاد ۵۰۰ هزار شغل در سال ۱۴۰۱ شد.
وی ۵۰ درصد اشتغال را مربوط به غیر مددجویان و همراه با مهارت آموزی دانست و خاطرنشان کرد: سال گذشته عملکرد خوبی داشتیم و لذا برای سال ۱۴۰۲ نیز باید مجددا ۵۰۰ هزار شغل ایجاد کنیم که نیمی از آن برای مددجویان و نیم دیگر برای غیر مددجویان دهک های اول تا پنجم است؛ البته مقرر شده برای دهک های ششم و هفتم نیز اشتغالزایی کنیم.
رئیس کمیته امداد با اشاره به سال مهار تورم و رشد تولید، اضافه کرد: سهم کمیته امداد در تولید قابل قبول بوده و سال گذشته فرش کمیته امداد را با نشان تجاری احسان ثبت جهانی کردیم و ۱۳۰ هزار مترمربع تولید فرش توسط مددجویان را به فروش رساندیم.
وی با بیان اینکه تسهیلات ویژه ۳۵ هزار میلیارد تومانی با کمک مجلس در اختیار کمیته امداد قرار گرفت، گفت: مددجویان کمیته امداد سال گذشته یک سوم پیله تر ابریشم را معادل ۷۰۰ تن تولید کردند و امسال نیز آماده خرید تولیدات هستیم.
بختیاری، با تاکید بر لزوم ترویج فرهنگ کار و تلاش، یادآور شد: کسب روزی حلال اجر دارد و آموزه های اسلامی به جایگاه کارگر توجه می کند.
وی یکی از راهبردهای کمیته امداد در حوزه اشتغال را مشاغل خانگی دانست و عنوان کرد: بیش از ۵۳ درصد مددجویان ما را زنان تشکیل می دهند که سرپرست خانوار بوده و یتیم دارند و لذا نباید شغل مادری آنان را تحت الشعاع قرار دهیم./ایسنا