الحاق ۱۰ فروند بالگرد باز آماد شده به هوانیروز ارتش قالیباف: بولیوار صدای استقلال را از دل ملت‌های تحت ستم بیرون کشید قالیباف قانون اصلاح پرداخت فوق‌العاده خاص را ابلاغ کرد دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است جزییات انهدام شبکه قاچاق تلفن همراه توسط سازمان اطلاعات سپاه بوشهر زینی‌وند: انتخابات ۱۴۰۵ شورا‌ها تمام‌الکترونیک برگزار می‌شود دستور پزشکیان برای توقف فوری فروش اینترنتی دارو مجلس پیگیر پرداخت خسارت خانوار‌ها به‌دلیل قطعی مکرر برق سید حسن خمینی: باید به تیمی که در میدان مذاکره هست اعتماد کرد قالیباف به آمریکای لاتین می‌رود پرداخت فوق‌العاده خاص به کارکنان دولت در شورای نگهبان تأیید شد عباس گودرزی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس در اجلاسیه دوم مجلس شد

قالیباف: اجلاس الجزایر، فرصت خوبی در راستای توسعه روابط و وحدت کشور‌های اسلامی است

رئیس مجلس شورای اسلامی، پیش از سفر به الجزایر، گفت: امیدوارم از این فرصت ۲ روزه، استفاده لازم را در راستای توسعه روابط و وحدت بین کشور‌های اسلامی ببریم.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۹ - ۰۸ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 28
کد خبر: ۱۷۰۶۱۰

به گزارش راهبرد معاصر، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی پیش‌از سفر به اجلاس سران مجالس کشورهای اسلامی در الجزایر، در نشست خبری که در فرودگاه مهرآباد تهران برگزار شد، گفت: به دعوت رئیس مجلس الجزایر،  به مناسبت برگزاری هفدهمین کنفرانس همکاری ها بین کشورهای سازمان همکاری‌های اسلامی به الجزایر سفر خواهیم کرد.

قالیباف افزود:  45 کشور اسلامی عضو، در این کنفرانس شرکت می‌کنند و بیش‌از ۴۰ پارلمان در این کنفرانس حضور دارند و بیش‌از ۲۰ نفر از رؤسای مجالس در این کنفرانس شرکت می‌کنند و بدون شک این کنفرانس از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. مخصوصاً که محور بحث، جهان اسلام و چالش‌های نوسازی و توسعه در جهان اسلام است.

رئیس مجلس اظهار کرد: موضوعی که به‌صورت ابتکاری در این کنفرانس مطرح خواهم کرد، جهان اسلام، هم‌بستگی برای صلح و توسعه پایدار است. طبیعتاً این فرصتی است که ما در اختیار داریم تا روابط چندجانبه با کشورهای حاضر در این اجلاس و به‌صورت مخصوص روابط ۲ جانبه بین ایران و الجزایر، گسترش یابد و امیدوارم از این فرصت ۲ روزه، استفاده لازم را در راستای توسعه روابط و وحدت بین کشورهای اسلامی ببریم.

به گزارش فارس، مراسم اصلی اجلاس سران مجالس کشورهای اسلامی در روزهای ۹ و ۱۰ بهمن‌ماه در محل کنفراس‌های بین‌الملی شهر الجزیره با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی و دیگر رؤسای مجالس کشورهای عضو سازمان همکاری‌های اسلامی برگزار خواهد شد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار