نحوه جلوگیری از «سوختگی فریزری» مواد غذایی-راهبرد معاصر
ادارات، مدارس و دانشگاه‌های کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل شدند تهران فردا هم تعطیل شد/ آموزش غیرحضوری مدارس و تعطیلی دانشگاه‌ها و ادارات استان تهران مدارس و دانشگاه‌های زنجان چهارشنبه ۲۸ آذر تعطیل شد فردا دانشگاه بوعلی سینا تعطیل شد/ فعالیت‌های آموزشی به صورت مجازی آلودگی هوای تهران به وضعیت قرمز رسید مدارس قم فردا (چهارشنبه) غیرحضوری شد نیمه شرقی کشور رکوردار سرما شد  ادارات مازندران فردا تعطیل نیست؛ فعالیت مدارس غیرحضوری تردد رایگان بانوان با BRT و مترو در روز زن / برگزاری نمایشگاه خوداشتغالی زنان در ایستگاه‌های منتخب مترو مدارس ۱۱ شهرستان کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل است / ادارات فعالند مدارس و دانشگاه‌های یزد فردا هم تعطیل شدند گیلان ۲۷ آذرماه تعطیل نیست اسکان اضطراری بیش از ۱۲۰ نفر گرفتار در برف در نیشابور/ استقرار ۲ اتوبوس برای اسکان بی‌خانمان‌ها مشاهده اشیاء نورانی در آسمان فردیس / ماجرا چه بود؟ تعطیلی مدارس ۱۳ شهر سیستان و بلوچستان به دلیل سرما/ فعالیت ادارات با تاخیر

نحوه جلوگیری از «سوختگی فریزری» مواد غذایی

سوختگی فریزر، لکه‌های سفید و خشک شده‌ای هستند که روی سطح غذاهای منجمد ظاهر می‌شوند. اگرچه سوختن فریزر شما را بیمار نمی‌کند، اما غذاهای منجمد مانند گوشت و سایر محصولات را سفت و بی‌مزه می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۳ - ۰۸ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 28
کد خبر: ۱۷۰۶۴۰

به گزارش راهبرد معاصر انجماد روشی موثر برای ماندگاری بیشتر اقلام فاسد شدنی است. فرآیند انجماد از رشد باکتری‌ها، مخمرها و کپک‌هایی که باعث فساد مواد غذایی و مسمومیت غذایی می‌شوند، جلوگیری می‌کند، اما انجماد آن‌ها را از بین نمی‌برد. بنابراین مهم است که یکسری نکات را برای یخ زدن ایمن و محافظت از کیفیت مواد غذایی خود دنبال کنید.

در وهله اول فریزر خود را در دمای منفی 17 درجه سانتی‌گراد یا کمتر از آن نگه دارید تا مواد غذایی خود را ایمن نگه دارید. فقط کیفیت ممکن است با نگهداری طولانی مدت در فریزر از بین برود.

چه چیزی را می‌توانید فریز کنید؟

شما می‌توانید تقریباً هر ماده غذایی را به استثنای غذاهای کنسرو شده باز نشده یا تخم مرغ در پوسته، در فریزر گذاشته و منجمد کنید. بنابراین می‌توانید با خیال راحت اقلامی مانند سس مایونز، سس خامه ای و کاهو را فریز کنید، اما باید بدانیم که کیفیت آن‌ها با انجمادشان، کاهش می‌یابد.

گوشت، مرغ، غذاهای دریایی و سایر سبزیجات غذاهایی عالی برای انجماد هستند. زیرا این مواد غذایی فاسد شدنی هستند و بنابراین انجماد به حفظ ایمنی و کیفیت آنها کمک می‌کند.

بسته‌بندی برای فریزر

مواد غذایی باید در کیسه‌های فریزر یا ظروف در بسته، بسته‌بندی شوند. هوای کیسه‌ها را با فشار دادن بیرون دهید و مقداری فضای آزاد نیز داخل ظروف بگذارید تا در صورت انبساط مواد غذایی فضا وجود داشته باشد. باید توجه کرد که اگر رطوبت مواد غذایی فریز شده از بین برود، غذای منجمد شده می‌تواند خشک و سفت شده و ممکن است دچار «سوختگی فریزر» شود. بر این اساس برای جلوگیری از، از دست دادن رطوبت، از بسته‌بندی‌های طراحی شده برای انجماد استفاده کنید که شامل ظروف انجماد پلاستیکی، کیسه فریزر یا روکش پلاستیک و بسته‌بندی و کیسه‌های پلی‌اتیلن است.

جلوگیری از سوختگی فریزری

سوختگی فریزر، لکه‌های سفید و خشک شده‌ای هستند که روی سطح غذاهای منجمد ظاهر می‌شوند. اگرچه سوختن فریزر شما را بیمار نمی‌کند، اما غذاهای منجمد مانند گوشت و سایر محصولات را سفت و بی‌مزه می‌کند. غذاهایی که در فریزر سوخته هستند هنوز هم قابل خوردن هستند و کافی است قسمت‌های سوخته فریزر را قبل یا بعد از پختن جدا کنید.

برای جلوگیری از سوختگی فریزر می‌توانید نکات زیر را مدنظر داشته باشید:

- اقلام فریزر را در کاغذ فریزر سنگین، بسته بندی پلاستیکی، کیسه‌های فریزر یا فویل بپیچید.

- تمام بسته‌های فریزر را تاریخ‌گذاری کنید و ابتدا از قدیمی‌ترین مواد غذایی استفاده کنید.

- با قرار دادن آن‌ها در جلوی فریزر، دسترسی به وسایل قدیمی را آسان‌تر کنید./ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده