رئیس قوه‌قضائیه به قضات: تا جای ممکن قرار‌های منجر به بازداشت را طوری صادر کنید که فرد امکان تامین آن را داشته باشد اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد دستگیری اوباش محله فلاح به اتهام درگیری‌های مسلحانه توسط پلیس پایتخت تسهیلات ویژه برای مشمولان پذیرفته شده در آزمون‌های سراسری ۱۴۰۴ وزارت علوم: اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه‌ها مشمول فوق‌العاده خاص خواهند شد تاخیر ۲ ساعته در آغاز فعالیت ادارات برخی شهر‌های خوزستان راز تشکیل هسته سیاره مشتری فاش شد فعالیت‌های دریایی در خزر ممنوع شد گرمای هوا شکسته می‌شود / کاهش ۲ تا ۳ درجه‌ای دما در کل کشور از پنجشنبه رشته‌های جدید کاردانی به کارشناسی سال ۱۴۰۴ اعلام شد؛ آغاز فرصت ثبت نام ۱۳ کیلو طلای قاچاق توقیف شده در فرودگاه تحویل مراجع ذیصلاح شد تعزیرات: قیمت‌گذاری بی‌ضابطه برنج داخلی باعث نابسامانی بازار شده است قانون مطبوعات تغییر می‌کند؟ ترافیک پنج کیلومتری در کندوان و هراز/ ادامه محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال فایننشال تایمز: هوش مصنوعی جای زبان دوم را نمی‌گیرد

افزایش مبتلایان به تب کریمه کنگو در اردبیل

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل گفت: در طول ۲۴ ساعت گذشته ۳ بیمار مبتلا به تب کریمه‌کنگو شناسایی شده که در تماس با دام دچار گزش کنه شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۳ - ۰۶ تير ۱۴۰۱ - 2022 June 27
کد خبر: ۱۴۰۰۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، محمد جعفرزاده ظهر امروز در جمع خبرنگاران در اردبیل اظهار داشت: در طول ۲۴ ساعت گذشته ۳ بیمار مبتلا به تب کریمه‌کنگو شناسایی شده که در تماس با دام دچار گزش کنه شده‌اند که در حال حاضر آزمایشات تکمیلی بیماران در دست اقدام است و ۸ بیمار به دلیل این بیماری بستری شده‌اند.

وی بیان کرد: خوشبختانه امسال فوت ناشی از تب کریمه کنگو نداریم و با توجه به این که بیماری مشترک بین انسان و حیوان در زمان شروع فصل گرما آغاز می‌شود بنابراین در صورت مشاهده کنه‌ها نباید تماس مستقیم با این حشرات داشته باشیم.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل گفت: رعایت نکات لازم برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری در دستور کار قرار گرفته و از هم‌استانی‌ها انتظار می‌رود خرید گوشت را از مراکز مطمئن و دارای مهر و موم خریداری کنند.

جعفرزاده تصریح کرد: انجماد گوشت سبب از بین رفتن این ویروس نمی‌شود و گوشت مشکوک به مدت ۴۸ ساعت در دمای ۲ تا ۴ درجه در یخچال نگهداری شده و بلافاصله از مصرف گوشت‌های تازه خودداری شود.

وی افزود: در صورت مشاهده هرگونه علائم از هم‌استانی‌ها انتظار می‌رود به نزدیک‌ترین مرکز بهداشتی مراجعه شود./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر