سردار حاجی‌زاده: ایران امروز قوی‌تر از گذشته است/ تهدید نظامی علیه کشور واقعیت ندارد آیت الله سیستانی در دیدار با آیت الله جوادی آملی: نگاه ما به حوزه علمیه قم، هیچ تفاوتی با نگاه‌مان به حوزه نجف ندارد سرلشکر باقری: ممکن است دشمنان آغازگر یک درگیری باشند، اما پایان درگیری، زمان و مکان درگیری را ایران مشخص خواهد کرد پزشکیان: ایران و ازبکستان پاره‌های یک پیکرند سخنگوی دولت: سفر رئیس‌جمهور روسیه به ایران در دستور کار است پزشکیان: مهم‌ترین مشکل در محیط زیست نبود برنامه جامع است بازدید سرلشکر باقری از کارخانه‌های نیروی دریایی ارتش در بندرعباس ظریف: اگر توافق نشود، مقصرش طرف آمریکایی است پزشکیان: در مذاکره جدی و به‌دنبال توافق هستیم، اما کنارگذاشتن تأسیسات هسته‌ای قابل‌قبول نیست بررسی تنش هند و پاکستان و حادثه بندر رجایی در کمیسیون امنیت ملی سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح برای هر شرایطی آمادگی کامل دارند اراذل و اوباش در لیست قرمز مجلس «مدنی‌زاده»، گزینه پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت اقتصاد شد واکنش ولایتی به برنامه آمریکا برای تغییر نام خلیج فارس پنجشنبه در کدام استان‌ها تعطیل شد؟

افزایش اعتبارات بنیاد شهید در بودجه ۱۴۰۲ بررسی شد

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: اعضای کمیسیون فرهنگی در جلسه امروز خود بر افزایش اعتبارات بنیاد شهید و امور ایثارگران در لایحه بودجه سال ۱۴۰۲ تاکید کردند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۸ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 30
کد خبر: ۱۷۱۰۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، احمد راستینه سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به نشست امروز این کمیسیون، گفت: در جلسه امروز سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران میهمان کمیسیون بود و گزارشی را از برنامه های کاری این سازمان به اعضای کمیسیون ارائه کرد.

وی افزود: در این جلسه آقای قاضی‌زاده توضیحاتی درباره تولید آثار فاخر و همچنین برنامه‌های فرهنگی این سازمان برای گسترش فرهنگ ایثار و شهادت به اعضای کمیسیون ارائه کرد.

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس اظهار کرد: در این جلسه اعضای کمیسیون ضمن بیان نقطه نظرات و پیشنهادات خود بر افزایش اعتبارات بنیاد شهید و امور ایثارگران در لایحه بودجه سال ۱۴۰۲ تأکید کردند و رئیس بنیاد شهید نیز برای تداوم برنامه‌های فرهنگی این سازمان بر ضرورت افزایش اعتبارات تأکید داشت.

راستینه خاطرنشان کرد: در ادامه جلسه اعضای کمیسیون پیشنهادات بودجه‌ای دستگاه‌های مرتبط با حوزه کاری کمیسیون را بررسی و برای ارائه به کمیسیون تلفیق بودجه جمع‌بندی کردند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده