گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

ناونشین‌های روسیه بلای جان اوکراین

یک وبگاه اوکراینی از احتمال ورود جنگنده‌های ناونشین روسیه به عرصه نبرد با نیروهای اوکراین خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۰ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 31
کد خبر: ۱۷۱۱۹۹

به گزارش راهبرد معاصر به نوشته وبگاه «دیفنس اکسپرس» با اشاره به برخی منابع اطلاعاتی مبنی بر استفاده محتمل روسیه از برخی جنگنده‌های پیشرفته‌‌تر خود نوشت، هنگامی که تمرینات هوایی مشترک روسیه در بلاروس برگزار شد، وزارت دفاع بلاروس تصاویری از هواپیماهای جنگنده بمب‌افکن «سوخو-۳۳» را نشان داد که موشک‌های ضد کشتی «خا-۳۵» به همراه داشتند.

این نشانگر این است که روس‌ها می‌توانند نوع جدیدی از حملات به اوکراین را اجرا کنند به خصوص که روس‌ها قبلا از موشک‌های خا-۳۵ برای حمله به اهداف زمینی در طول جنگ در سوریه استفاده کرده‌اند.

بر اساس این گزارش، از آنجایی که روس‌ها گزینه جدیدی برای استفاده از موشک‌های ضد کشتی برای جنگ در خشکی ابداع کرده‌اند، ممکن است سوخو-۳۳ و جنگنده‌های ناو نشین میگ-۲۹ را نیز برای جنگ هوایی علیه اوکراین بکار گیرند. نیروی دریایی روسیه ۱۷ جنگنده ناونشین سوخو-۳۳، ۱۹ جنگنده میگ-۲۹ کا و سه فروند میگ -۲۹ کی یو بی دارد.

این گزارش حاکیست، روس‌ها برای نخستین بار از جنگنده‌های ناونشین خود در فرودگاه‌های زمینی در سال ۲۰۱۷ در سوریه استفاده و بیش از ۱۰ فروند میگ-۲۹ کی و سوخو-۳۳ به پایگاه هوایی «حمیمیم» پرواز کردند. در ابتدای سال ۲۰۲۱، گزارش‌هایی مبنی بر اینکه وزارت دفاع روسیه تصمیم گرفته تا میگ-۲۹ کی خود را به طور دائم در فرودگاه‌های قطب شمال مستقر کند، منتشر شد.

این وبگاه با اشاره به توانمندی‌های جنگنده‌های دیگر روسیه نوشت، جنگنده‌های سوخو-۳۳ روسیه می‌توانند نوع هوایی موشک ضد کشتی پی-۸۰۰ و انواع دیگر موشک ضد سطحی و ضد رادار را حمل کند.

سوخو -۳۳، جنگنده برتری هوایی چندمنظوره رای تمامی شرایط آب‌ وهوایی است. بال‌های بزرگ این جنگنده فرود و توقف سریع روی عرشه ناو هواپیمابر را در مسافت کوتاه میسر می‌کند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر