بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند

ارسال 12 خمپاره انداز CAESAR فرانسه به اوکراین

وزارت دفاع فرانسه روز سه‌شنبه اعلام کرد که پاریس 12 خمپاره انداز CAESAR دیگر به اوکراین ارسال خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۵ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 31
کد خبر: ۱۷۱۲۲۷

به گزارش راهبرد معاصر همچنین وزارت دفاع فرانسه اعلام کرد که هیچ ممنوعیتی برای پاریس در مورد تحویل احتمالی جنگنده به اوکراین وجود ندارد.

رسانه‌های انگلیسی روز سه شنبه با اشاره به نماینده نخست وزیر انگلیس نوشتند ارسال هواپیمای جنگنده به اوکراین غیرعملی است و لندن به گفت‌وگو درباره کمک به کی‌یف با متحدانش ادامه خواهد داد.

در حالیکه اوکراین خواستار دریافت سلاح بیشتری از غرب برای مقابله با روسیه است، «اولاف شولتز» صدر اعظم آلمان گفته که برلین جنگنده‌های خود را به اوکراین نمی‌فرستد. «اولاف شولتز» در مصاحبه با روزنامه «تاگس اشپیگل» در مورد درخواست کی‌یف برای دریافت هواپیماهای جنگنده گفت: «مسئله هواپیماهای جنگنده به اوکراین هرگز مطرح نیست.»

«جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا نیز روز سه‌شنبه از مخالفت خود با ارسال جنگنده‌های «اف-۱۶» به اوکراین خبر داد.

بایدن طی گفتگوی کوتاهی با خبرنگاران در محوطه کاخ سفید، در پاسخ به سوالات درباره برنامه‌ها برای کمک نظامی بیشتر به کی‌یف، گفت که آمریکا جنگنده اف-۱۶ به اوکراین ارائه نمی‌کند.

هفته قبل بود که دولت آمریکا بعد از مدت‌ها بحث و جدل، اعلام کرد ۳۱ دستگاه تانک «آبرامز ام۱» را به اوکراین ارسال می‌کند؛ امری که در توافق با دولت آلمان برای ارسال همزمان تانک‌های «لئوپارد ۲» به به کی‌یف انجام گرفت.

بعد از این اعلامیه‌ها بود که مقامات کی‌یف در ادامه زیاده‌خواهی‌های خود از غرب برای جنگ با روسیه، خواستار ارائه جنگنده، خودروهای زرهی و تانک‌های بیشتر به اوکراین شدند.

نیروی هوایی اوکراین ناوگانی از جنگنده‌های قدیمی دارد که بیش از ۳۱ سال پیش از خط مونتاژ خارج شدند. این هواپیماهای جنگی برای رهگیری و حمله به مواضع روسیه استفاده می‌شوند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار