دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

استرالیا ۱۷ شخص و نهاد ایرانی را تحریم کرد

استرالیا، از کشورهای متحد آمریکا روز سه شنبه در حمایت از آشوبگران و طرح ادعای کمک پهپادی ایران به روسیه، شماری از مقامات ارشد ایران و بنیاد تعاون بسیج را تحریم کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۶ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 31
کد خبر: ۱۷۱۲۱۰

به گزارش راهبرد معاصر به نوشته روزنامه «گاردین» دولت استرالیا با ادعای کمک پهپادی ایران به روسیه و در حمایت از آشوبگران ایرانی، چند مقام ارشد نظامی ایران را تحریم کرده است.

چندی قبل نیز وزارت خارجه ایران سفیر استرالیا در تهران را به دلیل دخالت دولت این کشور در امور داخلی ایران و اتخاذ معیارهای دوگانه، به وزارت خارجه ایران فراخوانده بود .

به نوشته گاردین، ممنوعیت سفر به استرالیا و مسدود شدن دارایی‌ها شامل ۱۶ نفر از جمله «سید عبدالرحیم موسوی» فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران و شماری از مقامات ارشد نیروی مقاومت بسیج و بنیاد تعاون بسیج می‌شود.

افراد تحریم شده عبارتند از: «سید عبدالرحیم موسوی» فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران، «کیومرث حیدری» فرمانده نیروی زمینی ارتش، «سالار آبنوش» معاون عملیات سازمان بسیج مستضعفین،«حسین معروفی» معاون هماهنگ کننده بسیج، «قاسم رضایی» جانشین فرمانده کل انتظامی، «احمد شفاهی» فرمانده سپاه سلمان سیستان و بلوچستان، «حسین مدرس خیابانی» فرماندار سابق سیستان و بلوچستان، «حسن حسن‌زاده» فرمانده سپاه حضرت محمد رسول الله،« حسین رحیمی» رییس سابق انتظامی تهران بزرگ، «اسماعیل زارعی کوشا» استاندار کردستان، «علیرضا مرادی» فرمانده انتظامی سنندج، «منوچهر امان‌اللهی» فرمانده انتظامی استان چهارمحال و بختیاری، «محمدتقی اصانلو» فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا، «حبیب شهسواری» فرمانده سپاه شهداء آذربایجان غربی،«علی اکبر جاویدان» فرمانده انتظامی استان کرمانشاه و «الله کرم عزیزی»، مدیر زندان رجایی شهرکرج.

این سومین دور از تحریم‌های استرالیا علیه ایران بر اساس قوانین تحریمی این کشور است که اواخر سال ۲۰۲۱ به تصویب پارلمان استرالیا رسید.

وبگاه «ایج» نیز روز سه شنبه نوشت که یک کمیته پارلمانی دو حزبی قرار است از دولت استرالیا بخواهد که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران را در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار دهد. قرار است روز چهارشنبه به این اقدام ضد ایرانی رسیدگی شود.

«ناصر کنعانی» سخنگوی وزارت خارجه ایران روز سه‌شنبه در توییتی به وضعیت پناهجویان در زندان‌های استرالیا اشاره کرد و نوشت: «استمرار مرگ‌های زنجیره‌ای پناهجویان و مرگ ۵۰۰ بومی در زندان‌های استرالیا ممکن است تنها نوک کوه یخ نقض حقوق بشر در آنجا باشد. آیا جامعه بین‌المللی کانبرا را پاسخگو خواهد کرد؟ استاندارد دوگانه!»

سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران چندی پیش نیز به تحریم‌های استرالیا علیه ایران واکنش نشان داد و در این باره اعلام کرد: «اقدام جدید ضدایرانی استرالیا در حالی صورت گرفت که دولت این کشور سال‌هاست به طور سازمان یافته حقوق اولیه بومیان استرالیا، زندانیان و پناهجویان را نقض کرده و همچنین به عناصری از گروه‌های تروریستی و تجزیه طلب ضدایرانی پناه داده است»/فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده