جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی زمان نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین مشخص شد سفر بن‌زاید به روسیه در میانه تنش‌های منطقه‌ای رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید کرملین: پوتین فردا با رئیس امارات دیدار و گفت‌و‌گو می‌کند ادعای جعلی درباره محاصره دریایی ایران انصارالله: عراق برای انتخاب رهبران خود به اجازه آمریکا نیاز ندارد هشدار عراقچی و بن فرحان نسبت به پیامد‌های خطرناک تشدید تنش در منطقه

لاوروف از پیام جدید آمریکا درباره جنگ اوکراین خبر داد

وزیر امور خارجه روسیه روز سه‌شنبه تأیید کرد که همتای آمریکایی‌اش پیام تازه‌ای در خصوص جنگ اوکراین برای او ارسال کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۶ - ۱۲ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 01
کد خبر: ۱۷۱۲۶۴

به گزارش راهبرد معاصر، «سرگئی لاوروف»، وزیر امور خارجه روسیه روز سه‌شنبه تأیید کرد همتای آمریکایی‌اش، «آنتونی بلینکن»، پیام تازه‌ای در خصوص درگیری‌های جاری در اوکراین برای او ارسال کرده است.

 

با وجود این، وبگاه شبکه خبری راشاتودی با استناد به گفته‌های لاوروف نوشته که پیام آنتونی بلینکن حاوی هیچ پیشنهاد ارزشمندی نبوده است. لاوروف این اظهارات را روز سه‌شنبه بعد از دیدار با «سامح شکری»، وزیر امور خارجه مصر مطرح کرد.

 

مطابق این گزارش، لاوروف گفت با آنکه روسیه همیشه آماده شنیدن «طرحی جدی» از واشنگتن «برای حل و فصل مشکلات کنونی» بوده اما پیام بلینکن فاقد چنین اطلاعاتی بوده است.

 

لاوروف گفت: «آقای وزیر، (سامح شکری) گفتند که پیام خاصی را از وزیر خارجه آمریکا بلینکن آورده‌اند که به تازگی به قاهره سفر کرده بود. من می‌توانم این را تأیید کنم.»

 

دیپلمات ارشد روسیه اضافه کرد که آمریکا در این پیام یک بار دیگر از آمریکا خواسته عملیاتش را «متوقف کند»، «خارج شود» و «بعدش همه چیز خوب خواهد شد.»

 

لاوروف گفت، با وجود این اهداف آمریکا و در کل غرب، به نحوی صریح‌تر توسط «ینس استولتنبرگ»، دبیر کل ائتلاف ناتو بیان شده است.

 

وزیر خارجه روسیه تصریح کرد: «او در یکی از سخنرانی‌هایش گفت که روسیه باید ببازد، باید شکست بخورد و غرب نمی‌تواند اجازه دهد اوکراین بازنده شود چون در آن صورت غرب باخته است و کل دنیا شکست خورده است.»

 

وی اضافه کرد: «این به معنای آن است که ایشان قبول کرد نه فقط به نیابت از اعضای ناتو بلکه به نیابت از سایر کشورهای دنیا اعم از کشورهای واقع در آسیا، آفریقا و آمریکای لاتین هم سخن بگوید.»/ فارس

ارسال نظر