عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

مدودف: حمله به کریمه یعنی حمله به روسیه

معاون شورای امنیت ملی روسیه ضمن «معتاد» خطاب کردن مقام‌های کی‌یف، هشدار داد که حمله اوکراین به شبه‌جزیره کریمه به معنای حمله به روسیه و تشدید درگیری‌ها خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۱ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 05
کد خبر: ۱۷۱۶۶۸

به گزارش راهبرد معاصر، «دیمیتری مدودف» معاون شورای امنیت ملی روسیه شامگاه شنبه بار دیگر درباره هرگونه اقدام اوکراین برای حمله به شبه‌جزیره کریمه هشدار داد.

 

مدودف در صفحه توئیتر خود نوشت: «قوانین بین‌المللی به اراده مردم احترام می‌گذارد. کریمه، روسیه است. حمله به کریمه یعنی حمله به روسیه و تشدید درگیری‌ها».

 

وی همچنین به مسئولان اوکراینی توصیه کرد که درک کنند که حمله به کریمه با «انتقام ناگزیر» روسیه و با هر سلاحی پاسخ داده می‌شود.

 

رئیس جمهور سابق روسیه در این‌باره نوشت: «دار و دسته معتادان اوکراین باید بفهمند که چنین حملاتی با انتقام غیرقابل اجتناب و با استفاده از هر نوع تسلیحاتی مواجه خواهد شد».

 

روز چهارشنبه بود که «میخائیل پودولیاک» مشاور ریاست‌جمهوری اوکراین گفته بود کی‌یف قصد دارد با حمله‌ای متعارف و در زمانی کوتاه، شبه‌جزیره کریمه را تصرف کند. همزمان، «ایگور کلیمنکو» وزیر امور داخلی اوکراین نیز اعلام کرد که تیپ‌ها و گردان‌های تهاجمی متشکل از ارتش، پلیس و گارد مرزی این کشور برای اجرای عملیات تصرف کریمه و دونباس در حال تشکیل است.

 

پیش از این نیز روزنامه «نیویورک تایمز» گزارش داده بود که واشنگتن در حال پذیرفتن این موضوع است که اوکراین برای حمله به کریمه، به تسلیحات و تجهیزات نظامی بیشتری نیاز دارد./ فارس

ارسال نظر