رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

هشدار پکن به ژاپن و ناتو

هشدار پکن به ژاپن و ناتو اظهارات تحریک‌آمیز سران ژاپن و سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) درباره نگاه چین به جنگ اوکراین و تلاش برای الگوبرداری از آن درباره منطقه شرق آسیا با واکنش تند پکن مواجه شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۴ - ۱۲ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 01
کد خبر: ۱۷۱۳۶۶

به گزارش راهبرد معاصر «مائو نینگ» سخنگوی وزارت خارجه چین امروز (چهارشنبه) گفت که ائتلاف نظامی ناتو و ژاپن باید از اغراق درباره تهدید پکن برای منطقه شرق آسیا و جهان دست بردارند.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، مائو طی نشست خبری در پکن توضیح داد: «چین همواره محافظ صلح و ثبات منطقه و جهان بوده و این برای همگان آشکار است. امیدوارم که طرف‌های مورد نظر نیز درباره تهدید چین اغراق نکنند و به تقابل در منطقه دامن نزنند».

وی در ادامه اظهار داشت که سوگیری‌های نظامی و امنیتی ژاپن همواره توجه دقیق همسایگان آسیایی و جامعه جهانی را به خود جلب کرده است.

این دیپلمات چینی در این‌باره تصریح کرد: «ژاپن باید به‌دقت از تاریخ درس بگیرد، کاملا به مسیر توسعه مسالمت‌آمیز پایبند باشد و از اقداماتی که باعث تضعیف اعتماد دوجانبه بین کشورهای منطقه و آسیب به صلح و ثبات منطقه‌ای می‌شود، اجتناب کند».

به نوشته اسپوتنیک، مائو ضمن تاکید بر اینکه منطقه آسیا-اقیانوسیه عرصه رقابت ژئوپلتیکی نیست، افزود: «امیدواریم هند و ژاپن هم به دستیابی به ثبات در منطقه متعهد باشند».

پیش از این نیز «ژی فنگ» معاون وزیر خارجه چین با بیان اینکه آمریکا و ژاپن در بیان تهدید اتمی پکن مبالغه می‌کنند، گفته بود تقابل واشنگتن با این کشور به تمام جهان صدمه می‌زند./فارس

کلمات کلیدی: چین ناتو ژاپن
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار