پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

تکذیب سفر مخفیانه رئیس سیا برای مذاکره با پوتین

تکذیب سفر مخفیانه رئیس سیا برای مذاکره با پوتین چندی پیش روزنامه سوئیسی-آلمانی NZZ گزارش داد: جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا طرح صلحی را برای اوکراین در نظر گرفته که بر اساس آن قرار است یک پنجم خاک اوکراین به روسیه واگذار شود تا جنگ به پایان برسد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۴ - ۱۴ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 03
کد خبر: ۱۷۱۵۷۲

به گزارش راهبرد معاصر از نشریه نیوزویک، این روزنامه نوشت: ویلیام برنز، رئیس سیا در سفری محرمانه با پوتین، رئیس جمهور روسیه گفتگو کرده و در خصوص این طرح به او اطلاع داده است.

اکنون یکی از مقامات سیا به نیوزویک می‌گوید ادعا‌های مطرح شده در نشریه مذکور «کاملا نادرست» بوده و یکی از مقامات کاخ سفید هم گفته است که این گزارش «دقیق نیست».

به گفته این روزنامه، این طرح پیشنهادی حدود ۲۰ درصد از خاک اوکراین را به روسیه می‌دهد که تقریبا به اندازه منطقه دونباس شرقی است. این روزنامه گفت طرف روسی و اوکراینی هر دو پیشنهاد را رد کرده اند، زیرا اوکراین مایل به تقسیم قلمرو خود نیست و روسیه هم می‌گوید «به هر حال در دراز مدت پیروز جنگ خواهد شد».

شان داوت، معاون سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید به نیوزویک گفت که گزارش NZZ «دقیق نیست».

بر اساس گزارش‌ها، مقامات آمریکایی در مورد نحوه رسیدگی به جنگ اوکراین که تقریباً یک سال پیش آغاز شد، اختلاف نظر دارند. برنز و جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی بایدن، می‌خواهند جنگ را به سرعت پایان دهند تا بتوانند روی تقابل با چین تمرکز کنند؛ در حالی که آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه و لوید آستین، وزیر دفاع خواستار حمایت نظامی گسترده از اوکراین شده‌اند.

روزنامه سوئیسی-آلمانی مذکور به نقل از یک سیاستمدار آلمانی می‌گوید واضح است که آمریکا در حال آماده شدن برای یک جنگ فرسایشی طولانی است و این نگرانی وجود دارد که آلمان به خاطر جنگ طولانی از نظر اقتصادی، مالی و نظامی آسیب ببیند.

دیمیتری پولیانسکی، معاون اول نماینده دائم روسیه در سازمان ملل به نیوزویک گفت که گزارش این روزنامه «جالب» است، اما او نمی‌تواند «در مورد گمانه زنی‌ها اظهار نظر کند».

گفتنی است، دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین اخیرا به خبرنگاران گفته است که مذاکرات بین روسیه و اوکراین در حال حاضر غیرممکن است، زیرا هیچ شرایطی برای آن وجود ندارد»./باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار