حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری جزییات تعلیق و اخراج دو دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی توقیف ۶۷ ملک صاحب چای دبش برای جبران خسارات شاکی‌ها کرونا برگشت؟ آخرین وضعیت کرونا در ایران و علائم کرونای جدید آخرین مهلت ثبت درخواست سرویس مدرسه در سامانه سپند هشدار هواشناسی برای شمال کشور / بارندگی شدید در راه این استان‌ها زمان پرداخت فوق العاده ویژه معلمان + شرط دریافت و جدول زمانی نحوه فعالیت مدارس در سال تحصیلی جدید / مدارس حضوری یا مجازی؟ + جزییات دفترچه انتخاب رشته آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی منتشر شد

سازمان زندان‌ها: فرهاد میثمی در اعتصاب غذا نیست

سازمان زندان‌ها: فرهاد میثمی در اعتصاب غذا نیست از شب گذشته انتشار عکس‌های فرهاد میثمی که از پنج مردادماه سال ۱۳۹۷ و در پی قطعی شدن حکمش در زندان به سر می‌برد توجه کاربران را به خود جلب کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۰ - ۱۴ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 03
کد خبر: ۱۷۱۶۰۱

به گزارش راهبرد معاصر از شب گذشته انتشار عکس‌های فرهاد میثمی که از پنج مرداد ماه سال 1397 و در پی قطعی شدن حکمش در زندان به سر می‌برد توجه کاربران را به خود جلب کرده است.

فرهاد میثمی با اتهام توهین به مقدسات و اجتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت ملی محاکمه و پس از ورود به زندان در سال 97 اقدام به اعتصاب غذا در یک بازه زمانی موقت کرد با توجه به اینکه وی سابقه بیماری کولیت داشته است، در همان مقطع زمانی مقداری وزن از دست می‌دهد اما با مداخلات پزشکان و رایزنی‌های صورت گرفته از سوی مسئولین زندان، سرانجام اعتصاب غذای خود را شکست و تحت درمان پزشکی و دارویی قرار گرفت.

بنابراین گزارش؛ اما از شب گذشته مجدداً عکس‌هایی از فرهاد میثمی در فضای مجازی منتشر شده که پیگیری‌های روابط عمومی سازمان زندان‌ها نشان می‌دهد فرهاد میثمی در این دوره خاص اعتصاب غذا نکرده اما به هم‌بندی‌ها و مسئولین زندان اعلام کرده «من کمترین مقدار غذا را مصرف می‌کنم».

در حال حاضر با توجه به نظارت کادر زندان و گزارش‌های ارسال شده به مسئولین زندان رجایی‌شهر، وضعیت عمومی نامبرده به طور مرتب تحت نظر پزشک مقیم زندان بوده و حال عمومی‌اش مناسب گزارش شده است./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار