غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

رئیس سازمان هواشناسی چین برکنار شد

پس از اینکه آمریکا بالونی چینی را بر فراز آسمان خود رصد کرد رسانه‌ی دولتی چین گزارش داد دولت این کشور رئیس سازمان هواشناسی خود را از کار بیکار کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۶ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 05
کد خبر: ۱۷۱۸۲۷

به گزارش راهبرد معاصر براساس گزارش شینهوا، «ژوانگ گوتای تا جمعه رئیس ادراه هواشناسی چین بود اما برکناری او از این سمت غیرمنتظره نبود. طبق این گزارش، اواخر ژانویه ژوانگ به عنوان رئیس کمیته مشورتی سیاسی مردم در استان غربی گانسو چین، نهاد مشورتی سیاسی استان انتخاب شد.

چین پیشتر اعلام کرده بود این بالون برای تحقیقات هواشناسی است و به شکل ناخواسته وارد حریم هوایی آمریکا شده است اما جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا گفت که می‌خواهد دستگاه نظارتی مشکوک در اسرع وقت ساقط شود و از سواحل شرقی خارج شود. ارتش آمریکا هم روز شنبه بالون چینی را که از چند روز پیش بر فراز آمریکا به پرواز درآمده بود، با شلیک جنگنده اف ۲۲ ساقط کرد.

لوید آستین وزیر دفاع آمریکا با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد این عملیات با استفاده از یک جنگنده و بر فراز آب‌های اقیانوس اطلس در سواحل کارولینای جنوبی و در حریم هوایی آمریکا انجام شد. این عملیات در پاسخ به نقض غیر قابل قبول حق حاکمیت آمریکا انجام گرفت. پنتاگون ادعا کرد این بالون جاسوسی بوده است.

حضور این بالون بر فراز خاک آمریکا باعث سردی روابط دو کشور و تعویق دیدار آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا از چین شد. پنتاگون روز جمعه اعلام کرده بود دومین بالون چینی نیز بر فراز آمریکای لاتین ردیابی شده است./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر