دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

اعتراض آلمان به عدم ارسال تانک برای اوکراین

یک سیاستمدار آلمانی گفته است کشورهای همسایه آلمان که قرار بود به اوکراین تانک بدهند، پس از اعلام آمادگی برلین، اکنون ساکت شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۶ - ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 06
کد خبر: ۱۷۱۸۷۴

به گزارش راهبرد معاصر،‌ «کوین کوئنرت»، دبیرکل حزب سوسیال دموکرات آلمان (SPD) با انتقاد از شرکای اروپایی آلمان گفت که این کشورها همواره بر آمادگی برای تحویل تانک به اوکراین تاکید می کردند و ادعا داشتند که منتظر چراغ سبز آلمان هستند، اما اکنون که آلمان تعهداتی را برای ارسال تانک به اوکراین برعهده گرفته و به شرکای خود برای ارسال تانک به اوکراین چراغ سبز نشان داده است، همه آن کشورها ساکت شده اند.

 

این سیاستمدار آلمانی گفت که شرکای اروپایی آلمان پس از تصمیم دولت آلمان برای ارسال تانک های لئوپارد 2 از انبارهای نظامی به اوکراین، اکنون دیگر ادعاهای گذشته خود را برای ارسال تانک تکرار نمی کنند و همگی سکوت کرده‌اند.

 

او گفت: «در چند هفته گذشته، گاهی اوقات این تصور وجود داشت که همه می‌خواهند تانک‌ها را ارسال کنند، اما آلمان مانع این کار است، اما اکنون که آلمان پیش قدم شده، همه عقب نشینی کرده اند.» وی در توضیح این ادعا که بسیاری از شرکای اروپایی هنوز هیچ کاری برای ارسال تانک به اوکراین انجام نداده‌اند، گفت: «اکنون می‌بینیم که آلمان تعهدات خاصی را برعهده گرفت و در واقع تانک تحویل داده خواهد شد و ناگهان در اطراف ما دیگر شرکا کاری انجام نمی دهند.»

 

وی تصریح کرد که تجهیزات و به ویژه مهمات آلمان محدود است. این سیاستمدار در پایان گفت: «ما با یک انبار بزرگ کالا روبرو نیستیم که هرچیز را بخواهیم به اوکراین ارسال کنیم، بلکه توان پشتیبانی آلمان نیز از اوکراین محدود است و این توان نامحدود نیست.»

 

روزنامه اشپیگل روز شنبه گزارش داده بود که دولت آلمان فعالانه در تلاش است تا کشورهای دیگر را برای مشارکت در تحویل تجهیزات نظامی به اوکراین متقاعد کند، اما عملاً هیچ تعهدی از سوی شرکای اروپایی هنوز اعلام نشده است./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار