بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود

آزادی اسیر فلسطینی پس از ۲۰ سال اسارت

آزادی اسیر فلسطینی پس از ۲۰ سال اسارت شادی بهلول، پس از گذراندن بیست سال اسارت در زندان‌های رژیم صهیونیستی سرانجام آزاد شد و به زادگاهش در شهر نابلس بازگشت.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۱ - ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 06
کد خبر: ۱۷۱۸۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، شبکه الجزیره تصاویری از مراسم استقبال فلسطینی‌ها در شهر نابلس از اسیر «شادی بهلول» پس از آزادی او از زندان‌های رژیم اشغالگر اسرائیل منتشر کرد.

 

شادی بهلول پس از گذراندن بیست سال اسارت در زندان‌های رژیم صهیونیستی روز یکشنبه آزاد شد و مورد استقبال گرم مردم در زادگاهش در شهر نابلس قرار گرفت.

 

آزادی این اسیر در شرایطی صورت گرفت که پیشتر یک مقام ارشد جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در غزه گفت که هدف اصلی این گروه به همراه شاخه نظامی آن یعنی؛ گردان های شهدای القسام "آزادی اسرای فلسطینی" است.

 

جنبش های حماس و جهاد اسلامی نسبت به ادامه تجاوزات و جنایات دشمن صهیونیستی علیه زنان اسیر فلسطینی هشدار داده و اعلام کرده اند گروه های فلسطینی از نزدیک پیگیر اوضاع جاری در داخل زندان های صهیونیستی در سایه تشدید تجاوزات علیه زنان اسیر فلسطینی به ویژه پس از اعلام تصمیم ایتمار بن غفیر وزیر تندرو اسرائیلی به تشدید مجازات ها علیه اسرا هستند.

 

بن غفیر از زمان تشکیل کابینه تندرو و افراطی رژیم صهیونیستی که به عنوان وزیر امنیت داخلی آن منصوب شده، حملات علیه اسرای فلسطینی را شدت بخشیده و مجازات های سخت و سنگینی را بر آن ها اعمال کرده است.

 

در همین حال، در پی تشدید تجاوزات علیه زنان اسیر، دیگر اسرای فلسطینی در تمامی زندان ها درصدد آغاز دور جدیدی از اقدامات اعتراضی خود در زندان ها و متشنج کردن آن هستند.

 

باشگاه اسیر فلسطین اعلام کرد که سازمان زندان های صهیونیستی دست به سرکوب گسترده اسرای زن فلسطینی زده و یاسمین شعبان نماینده بانوان اسیر را هم به سلول انفرادی انتقال داده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار