سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

کرملین به خبر تولید پهپاد مشترک ایران و روسیه واکنش نشان داد

کرملین به خبر تولید پهپاد مشترک ایران و روسیه واکنش نشان داد سخنگوی کرملین به گزارش یک روزنامه آمریکایی درباره برنامه مشترک روسیه و جمهوری اسلامی ایران برای تولید پهپاد واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۷ - ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 06
کد خبر: ۱۷۱۹۵۳

به گزارش راهبرد معاصر. «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین امروز (دوشنبه) به گزارش اخیر روزنامه آمریکایی «وال استریت ژورنال» در خصوص برنامه مشترک جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه برای تولید مشترک پهپاد واکنش نشان داد.

 

بنا بر گزارش خبرگزاری روسی «ریانووستی»، پسکوف در جمع خبرنگاران در این خصوص گفت: «روسیه برنامه‌های خود را برای تولید هواپیماهای بدون سرنشین برای اهداف مختلف دارد. این برنامه‌ها در حال اجرا هستند. همانطور که می‌دانیم فهرستی از دستورات ریاست‌جمهوری اخیراً در زمینه تولید و توسعه هواپیماهای بدون سرنشین به تصویب درآمده است و امضا و علنی شده است».

 

سخنگوی کرملین با اشاره به گزارش روزنامه وال استریت ژورنال درباره برنامه مشترک ایران و روسیه برای تولید پهپاد ادامه داد که نمی‌داند که این روزنامه با اتکا به چه اطلاعاتی چنین خبری را منتشر کرده است.

 

روزنامه وال استریت ژورنال روز گذشته در گزارشی به نقل از منابعی که مدعی بود از یک کشور همسو با آمریکا بوده‌اند، نوشت که مسکو و تهران در حال همکاری برای ساخت کارخانه جدیدی در روسیه برای تولید پهپاد طراحی ایران هستند.

 

این روزنامه آمریکایی همچنین در ادامه مدعی شد که این کارخانه قادر به تولید حدود 6 هزار پهپاد طراحی شده از سوی ایران است و قرار است این پهپادها در جنگ اوکراین مورد استفاده قرار گیرند.

 

این اولین بار نیست که چنین گزارش‌هایی درباره همکاری ایران و روسیه در جنگ اوکراین منتشر می‌شود و پیش از این بارها اوکراین و متحدان غربی این کشور مدعی شده بودند که جمهوری اسلامی از طریق عرضه پهپاد به روسیه در جنگ اوکراین مشارکت دارد.

 

با این حال، مقام‌های جمهوری اسلامی ایران بارها تأکید کرده‌اند که مسئله فروش پهپاد به روسیه به قبل از جنگ اوکراین ارتباط دارد و این که تهران از نحوه استفاده این پهپادها هیچ اطلاعی ندارد.

 

کشورهای غربی در حالی چنین ادعاهایی را مطرح می‌کنند که گزارش‌ها نشان می‌دهد از زمان آغاز عملیات نظامی روسیه در اوکراین، از طریق عرضه تسلیحات سبک و سنگین به کی‌یف بیش از پیش به آتش ناآرامی‌ها در اوکراین دامن زده‌اند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار