چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

چراغ سبز آمریکا به تل‌آویو برای عملیات نظامی در عراق

چراغ سبز آمریکا به تل‌آویو برای عملیات نظامی در عراق یک روزنامه صهیونیستی مدعی شد که واشنگتن به تل‌آویو برای انجام عملیات‌ هوایی در برخی مناطق مشخص در مرزهای عراق و سوریه چراغ سبز داده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۹ - ۱۸ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 07
کد خبر: ۱۷۲۱۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه صهیونیستی «هاآرتص»، امروز (سه‌شنبه، ۷ ژانویه) با انتشار گزارشی مدعی شد که ایالات متحده آمریکا به تل‌آویو برای انجام حملات نظانی هوایی در برخی مناطق مشخص در داخل عراق مجوز داده است.

 

بر اساس این گزارش که ترجمه عربی آن در وبگاه عراقی «بغداد الیوم» منتشر شد، «دولت آمریکا که کنترل حریم هوایی عراق را در دست دارد، به اسرائیل چراغ سبز داده تا حملات نظامی خود را در مناطقی که عمدتا در مرز عراق و سوریه قرار دارند و به طور مشخص در کریدورهای بین دو کشور انجام دهد».

 

این روزنامه صهیونیستی به نقل از یک مقام مسئول آمریکایی که خواست نامش فاش نشود، ادعا کرد: «اسرائیل دوست دارد از این کریدورهای عراق و سوریه استفاده کند، زیرا سیستم‌های دفاعی سوریه نمی‌تواند تمایزی میان هواپیماهای آمریکایی که به طور مداوم در منطقه پرواز می‌کنند و هواپیماهای اسرائیلی که به اهدافی در داخل عراق حمله می‌کنند، ثبت کنند».

 

به ادعای هاآرتص، در دوران ریاست‌جمهوری «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا، هواپیماهای رژیم صهیونیستی از انجام عملیات در داخل عراق و سوریه به دلیل ترس از اینکه منجر به تشدید تنش با ایران و روسیه شود، ممانعت به عمل آمد. وضعیتی که پس از سال ۲۰۱۸ تغییر کرد و هواپیمای اسرائیلی با موافقت مستقیم کاخ سفید در آسمان این کشورها عملیات انجام دادند.

 

در آگوست ۲۰۱۹ بود که مسئولان آمریکایی در گفت‌‌وگو با نیویورک تایمز فاش کردند که رژیم صهیونیستی انبارهای تسلیحاتی نیروهای الحشد الشعبی را در عراق بمباران کرده است.

 

الجزیره نیز همان زمان به نقل از یک مسئول امنیتی نوشت که رژیم صهیونیستی ماه گذشته پایگاهی را در شمال بغداد به گمان اینکه برای انتقال سلاح به سوریه مورد استفاده قرار می‌گرفت، بمباران کرده است.

 

«بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر وقت رژیم صهیونیستی ضمن اشاره ضمنی به حملات جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به عراق، تاکید کرد که ایران در هیچ کجا مصونیت نخواهد داشت و این رژیم پایگاه‌های نظامی که ایران علیه "اسرائیل" در عراق، سوریه، یمن و لبنان ایجاد کرده، را مورد حمله قرار خواهد داد.

 

علاوه بر این، تاکنون بارها منابع رسانه‌ای آمریکایی از جمله وال‌استریت ژورنال، به نقل از منابع صهیونیستی اعلام کرده‌اند که حملات هوایی علیه کاروان‌های حامل سوخت یا مواد غذایی در مرزهای عراق و سوریه کار جنگنده‌های اسرائیلی بوده است.

 

آخرین حمله صورت گرفته در داخل خاک سوریه و در نزدیکی مرزهای عراق مربوط به حدود ده روز پیش باز می‌گردد که به گفته منابع سوری، یک حمله پهپادی از سوی رژیم صهیونیستی در منطقه «البوکمال» در شرق سوریه و در مجاورت مرز عراق، صورت گرفت و در سه نوبت محموله حاوی مواد غذایی و بهداشتی که به صورت قانونی از مرز عراق وارد سوریه شده بود، هدف قرار گرفت. 

 

آبان ماه گذشته نیز، ساعاتی پس از حمله هوایی به کامیون‌های حامل سوخت در مرز مشترک عراق و سوریه، روزنامه آمریکایی "وال استریت ژورنال" به نقل از منابع ویژه خود تأیید کرد که جنگنده‌های اسرائیلی یک کاروان خودور را در شرق سوریه بمباران کردند.

 

وال‌استریت ژورنال در ادامه ادعا کرد که این کاروان حامل سلاح بوده اما سپس مشخص شد که کاروانی از تانکرهای حامل سوخت، پس از عبور از گذرگاه مرزی قائم به سمت بوکمال هدف حمله قرار گرفته است./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار